reza-sp 11 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من تمام مراحل از روی فیلم آموزشی پیش رفتم ولی وقتی رو گزینه RUN ADV MANAGER میزنم ارور میده اینم اسکرین شات : کلیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ بهت پیشنهاد میکنم برای دستگاه شبیه ساز از you wave استفاده کنی بسیار راحت تر و بهرته اموزش اتصال اون به بیسیک فور اندروید هم توی انجمن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ لطفا یک اسکرین شات از منو tools > configuration Paths بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza-sp 11 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ لطفا یک اسکرین شات از منو tools > configuration Paths بذارید اینم شات از منو : کلیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ شما به مسیر SDK برید و فایل AVD رو اجرا کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اینم شات از منو : کلیک مسیر که کاظم گفت رو برو ولی روی AVD کلیک راست کن و Run as administrator رو بزن ببین باز میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza-sp 11 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اره باز شد ولی خب چرا از توی برنامه باز نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ شما بیا کلا sdk رو حذف کن و در یه آدر مثلا c:\Android نصب کن و دوباره بهش مسیر یده و UAC سیستم خودتم خاموش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ شما بیا کلا sdk رو حذف کن و در یه آدر مثلا c:\Android نصب کن و دوباره بهش مسیر یده و UAC سیستم خودتم خاموش کن منظور از UAC این هست : Use Accont Control هست راستی بنطر من اول AVD رو بسازید! اگر کار نکرد بعد پاک کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza-sp 11
سلام من تمام مراحل از روی فیلم آموزشی پیش رفتم
ولی وقتی رو گزینه RUN ADV MANAGER میزنم ارور میده
اینم اسکرین شات : کلیک
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.