oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان و اساتید بنده یه کتاب نوشتم که قسمت علاقمندی هاش سیو نمیمونه نمیدونم مشکل از کجاس از رو اموزش 0تا 100 هم چند بار چکش کردم به نظر همه چی درسته اما بازار همه رو ول کرده به این گیر داده کمک کنید ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ شما برای کپی کردن فایل dbشرط گذاشتید؟؟ اگر نه باید حتما قرار بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ شما برای کپی کردن فایل db شرط گذاشتید؟؟ اگر نه باید حتما قرار بدید بله دوسته من شرط گذاشتم میگم از رو اموزش ها هم چند بار چک کردم مثلا همچی اوکیه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم سلام شما لطف کنید کدی ، اروری، چیزی بذارید تا ما هم راحت تر متوجه بشیم دلیل زیاد میتونه داشته باشه... کدتون رو ، یا اگه اروری دارید، ارور رو بذارید لطفا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم سلام شما لطف کنید کدی ، اروری، چیزی بذارید تا ما هم راحت تر متوجه بشیم دلیل زیاد میتونه داشته باشه... کدتون رو ، یا اگه اروری دارید، ارور رو بذارید لطفا سلام ارور که ندارم اما الان کد میزارم If File.Exists(File.DirInternal,"book.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"book.db",File.DirInternal,"book.db") End If If Main.Sql1.IsInitialized = False Then Main.sql1.Initialize(File.DirInternal,"book.db",False) End If cur = Main.Sql1.ExecQuery("select * from tbl_song where Fav = 1") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i favlist.AddSingleLine(cur.GetString("Name_song")) Dim Backlist As BitmapDrawable Backlist.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"btn.png")) favlist.SingleLineLayout.Background = Backlist favlist.SingleLineLayout.ItemHeight=14%y Dim l As Label l = favlist.SingleLineLayout.Label l.Gravity = Gravity.CENTER l.TextColor = Colors.Black l.Left = l.Left-0.6 l.Top=-1%y l.TextSize = 20 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ خوب الان مشکل شما اینه که علاقه مندی هارو نشون نمیده؟ لطف کنید کد وارد کردن به علاقه مندی رو هم بذارید... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ خوب الان مشکل شما اینه که علاقه مندی هارو نشون نمیده؟ لطف کنید کد وارد کردن به علاقه مندی رو هم بذارید... Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_song") Main.cur.Position = 0 Dim Fav As Int= Main.cur.GetInt("Fav") Dim adad As Int=Main.cur.GetInt("Song") If Fav = 1 Then Main.sql1.IsInitialized Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl_song SET Fav = 0 WHERE id_song=" & adad) Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"fave.png") Button1.SetBackgroundImage(b) ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد! !!!",False) Else Main.sql1.IsInitialized Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl_song SET Fav = 1 WHERE id_song=" & adad) Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"fave1.png") Button1.SetBackgroundImage(b) ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد!!!", False) End If نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم شما باید برای این قسمت، Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_song") یه مقداربرای id بذارید مثلا اگر از لیست ویو استفاده میکنید، از اکتیویتی قبل، Value ایتم کلیک رو بگیرید و انجا قرار بدید برای مثال به این شکل Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_song WHERE id =" & main.meghdar) در ضمن، این قسمت رو هم به این شکل اضافه و تست کنید Main.cur.Position = 0 Dim Fav As Int= Main.cur.GetInt("Fav") Dim adad As Int=Main.cur.GetInt("Song") به این شکل استفاده کنید for i = 0 to main.cur.rowcount - 1 main.cur.postion = i dim fav as int = main.cur.getint("Fav") dim adad as int = main.cur.getint("song") بقیه قسمت ها به نظر من بدون مشکه در دستور اپدیت هم، بهتره بع جای استفاده از متغیر عدد، از همون متغیری که در اکتیویتی قبلی میگیرید استفاده کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم شما باید برای این قسمت، Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_song") یه مقداربرای id بذارید مثلا اگر از لیست ویو استفاده میکنید، از اکتیویتی قبل، Value ایتم کلیک رو بگیرید و انجا قرار بدید برای مثال به این شکل Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_song WHERE id =" & main.meghdar) در ضمن، این قسمت رو هم به این شکل اضافه و تست کنید Main.cur.Position = 0 Dim Fav As Int= Main.cur.GetInt("Fav") Dim adad As Int=Main.cur.GetInt("Song") به این شکل استفاده کنید for i = 0 to main.cur.rowcount - 1 main.cur.postion = i dim fav as int = main.cur.getint("Fav") dim adad as int = main.cur.getint("song") بقیه قسمت ها به نظر من بدون مشکه در دستور اپدیت هم، بهتره بع جای استفاده از متغیر عدد، از همون متغیری که در اکتیویتی قبلی میگیرید استفاده کنید برادر کارای که گفتیو در حالت های مختلف انجام دادم حلقه فور رو که میذارم دکمه دیگه عمل نمیکنه نمیزارم به ایدی که گفتین گیر میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_song where id_song=" & Main.adad) For i = 0 To Main.cur.rowcount - 1 Main.cur.Position = i Dim Fav As Int= Main.cur.GetInt("Fav") Dim adad As Int=Main.cur.GetInt("Song") If Fav = i Then Main.sql1.IsInitialized Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl_song SET Fav = 0 WHERE id_song=" & adad) Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"fave.png") Button1.SetBackgroundImage(b) ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد! !!!",False) Else Main.sql1.IsInitialized Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl_song SET Fav = 1 WHERE id_song=" & adad) Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"fave1.png") Button1.SetBackgroundImage(b) ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد!!!", False) End If Next نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ راستی اینم بگم بعد این تغییرها لیست علاقمندیم که قبلا خالی بو و پیغام میداد که علاقمندی ندارید حالا پر شده از تمام مطالب نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ شما فقط بعد از اتمام کار که امدید و اون ستون رو آپدیت کردید از کرسور خارج بشید! Cur.Close نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ شما فقط بعد از اتمام کار که امدید و اون ستون رو آپدیت کردید از کرسور خارج بشید! Cur.Clos عمل نکرد همچنان لیست علاقمندی هام پر از کل مطالبم و دکمه اضافه و حذف هم عمل نمیکنه انگار نه انگار دکمه ای هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ Main.cur.Position=0 Dim chek As Int Main.cur.GetString("Song") If chek = 1 Then Main.sql1.IsInitialized Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl_song SET Fav = 0 WHERE song=" & Main.cur.GetInt("Song")) Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"fave.png") Button1.SetBackgroundImage(b) ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد! !!!",False) Else Main.sql1.IsInitialized Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl_song SET Fav = 1 WHERE song=" & Main.cur.GetInt("Song")) Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"fave1.png") Button1.SetBackgroundImage(b) ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد!!!", False) End If این کد رو دیگه کپی کردم از رو اموزش ساخت کتاب اما بلز برگشتم سر خونه اول باید چیکار کنم دیگه کمک کنید لطفا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم سورست رو میتونی برام بفرستی؟ منظورم سورسی هست که علاقه مندی داشته باشه من اگه بتونم براتون ست کنم و توضیح بدم اینجا، تا مشکلتون برطرف شه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم شما باید برای این قسمت، Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_song") یه مقداربرای id بذارید مثلا اگر از لیست ویو استفاده میکنید، از اکتیویتی قبل، Value ایتم کلیک رو بگیرید و انجا قرار بدید برای مثال به این شکل Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_song WHERE id =" & main.meghdar) در ضمن، این قسمت رو هم به این شکل اضافه و تست کنید Main.cur.Position = 0 Dim Fav As Int= Main.cur.GetInt("Fav") Dim adad As Int=Main.cur.GetInt("Song") به این شکل استفاده کنید for i = 0 to main.cur.rowcount - 1 main.cur.postion = i dim fav as int = main.cur.getint("Fav") dim adad as int = main.cur.getint("song") بقیه قسمت ها به نظر من بدون مشکه در دستور اپدیت هم، بهتره بع جای استفاده از متغیر عدد، از همون متغیری که در اکتیویتی قبلی میگیرید استفاده کنید کد هارو کپی هم کردم از رو اموزش اما نشد که نشد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم سورست رو میتونی برام بفرستی؟ منظورم سورسی هست که علاقه مندی داشته باشه من اگه بتونم براتون ست کنم و توضیح بدم اینجا، تا مشکلتون برطرف شه چطور سورسی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.