mahdavifar 20 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان لطفا جواب سوال منو بدید چطور میتونم یک موزیک یا فیلم توی برنامم بزارم که وقتی کاربر کلیک میکنه پخش بشه توجه!!!!!!!! نمی خوام لینک بزارم که کاربر بخواد دانلود کنه.... میخوام پخش بشه همون موقع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ Dim v As VideoView v.Initialize("v") Activity.AddView(v,0,10%y,100%x,100%y) v.LoadVideo(File.DirAssets,"krnfx.mp4") v.Play v.MediaControllerEnabled=True تیک کتابخونه audio را بزنید و کدهای بالا رو مثلا تو رویداد باتن کلیک وارد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز این کار رو انجام دادم اما وقتی روی باتن کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته..... چرا؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز این کار رو انجام دادم اما وقتی روی باتن کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته..... چرا؟؟؟ چرا؟ همه ی کداتون رو قرار بدید ببینیم چیکار کردین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/477-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-4-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ کار خاصی انجام ندادم یک لی اوت ایجاد کردم ک داخلش یک باتن هست داخل رویداد کلیکش کدهای بالا رو گذاشتم و نام ویدئوی خودم که 2.flv بود رو جای نام پیش فرضی که در کد بالا هست قرار دادم برنامه اجرا میشه ولی با کلیک من چیزی پخش نمیشه خواااهشا کمکم کنید چند روزه درگیر همین مساله ام و واقعا وقت ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ کار خاصی انجام ندادم یک لی اوت ایجاد کردم ک داخلش یک باتن هست داخل رویداد کلیکش کدهای بالا رو گذاشتم و نام ویدئوی خودم که 2.flv بود رو جای نام پیش فرضی که در کد بالا هست قرار دادم برنامه اجرا میشه ولی با کلیک من چیزی پخش نمیشه خواااهشا کمکم کنید چند روزه درگیر همین مساله ام و واقعا وقت ندارم لینکی که بنده دادم رو برید و ببینید . تاپیک به جواب رسیده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ error میده که نمیتونه فایل رو از dirassets بخونه من کتابخونه audio رو تیک زدم..ولی فایل ویدئو گذاشتم...نکنه واسه پخش ویدئو کتابخونه ی دیگه ای وجود داره؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ error میده که نمیتونه فایل رو از dirassets بخونه من کتابخونه audio رو تیک زدم..ولی فایل ویدئو گذاشتم...نکنه واسه پخش ویدئو کتابخونه ی دیگه ای وجود داره؟؟؟؟ شما بیا فایل رو از DirRootExternal بخون قبلش هم ویدئو رو از Assets کپی کن توی DirRootExternal لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ شما اون تاپیکی که اقای ایزدی گذاشتن رو دنبال کن اون ویدیو رو از dirassets کپی کن تو dirrootexternal ببین چی میشه من فقط اینو تو کدهای بالا ننوشتم حالا شما دنبال کن ببین جواب میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی تا حدودی مشکلم حل شد خیییلی لطف کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdavifar 20
دوستان لطفا جواب سوال منو بدید
چطور میتونم یک موزیک یا فیلم توی برنامم بزارم که وقتی کاربر کلیک میکنه پخش بشه
توجه!!!!!!!!
نمی خوام لینک بزارم که کاربر بخواد دانلود کنه....
میخوام پخش بشه همون موقع
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.