من یه مولتی پنل دارم وقتی میخام جستجو کنم هر چی مینویسم این همه ایتم ها رو میاره
مثلا مینویسم م همه اونایی م توشون هست میاره دوباره مینویسم ج باز اوناییی که ج دارن رو اضافه میکنه دوباره مینویسم ی دوباره اضافه میکنه هر چی مینویسم بجای اینکه همونو بیاره هی اضافه میکنه
این کد منه لطفا کمک کنید
Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
Dim Cr As Cursor
Cr = MyBank.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE matn1 LIKE '%"&EditText1.Text&"%' ")
For i = 0 To Cr.RowCount - 1
Cr.Position = i
Dim p As Panel
p.Initialize("p")
sv.Panel.AddView(p,1%x,offsetY,99%x,100%y)
offsetY = offsetY + 22%y
p.LoadLayout("item")
p.Tag = Cr.GetInt("id")
Button1.Tag= Cr.GetInt("id")
Label1.Text = Cr.GetString("matn1")
fav1.Tag= Cr.GetInt("id")
Next
سوال
majid08 266
سلام
من یه مولتی پنل دارم وقتی میخام جستجو کنم هر چی مینویسم این همه ایتم ها رو میاره
مثلا مینویسم م همه اونایی م توشون هست میاره دوباره مینویسم ج باز اوناییی که ج دارن رو اضافه میکنه دوباره مینویسم ی دوباره اضافه میکنه هر چی مینویسم بجای اینکه همونو بیاره هی اضافه میکنه
این کد منه لطفا کمک کنید
Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Dim Cr As Cursor Cr = MyBank.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE matn1 LIKE '%"&EditText1.Text&"%' ") For i = 0 To Cr.RowCount - 1 Cr.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") sv.Panel.AddView(p,1%x,offsetY,99%x,100%y) offsetY = offsetY + 22%y p.LoadLayout("item") p.Tag = Cr.GetInt("id") Button1.Tag= Cr.GetInt("id") Label1.Text = Cr.GetString("matn1") fav1.Tag= Cr.GetInt("id") Nextلینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.