faeze 12 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام وعرض خسته نباشید خدمت برنامه نویسان محترم چطور با استفاده از محیط بیسیک فور اندروید میتونم برنامه ای بسازم که عدد یا متنی رو از گوشی به کامپیوتراز طریق بلوتوث یا وای فای ویا اس ام اس بفرسته؟؟ مثل این تصویر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ فقط تا این حد تونستم بنویسم کدش رو پیوست میکنم لطفا یکی راهنماییم کنه تا بتونم از پسش بر بیام فقط تا فردا مهلت دارم وکلا 1 روز مهلت داشتم Sub Globals Private txtpm As EditText Dim s1 As Serial Private ListView1 As ListView Private btnsend As Button Dim wr As TextWriter Dim rr As TextReader Private lblget As Label Dim tmr1 As Timer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("frm1") s1.Initialize("serial1") If s1.IsEnabled = False Then Msgbox("please enable bluetooth","error") End If s1.Listen End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub btnsend_Click wr.Write(txtpm.Text) wr.Flush End Sub Sub btnconenct_Click Dim m1 As Map Dim l1 As List m1.Initialize l1.Initialize m1 = s1.GetPairedDevices For i = 0 To m1.Size - 1 l1.Add(m1.GetKeyAt(i)) Next Dim j As Int j = InputList(l1,"انتخاب bluetooth",-1) s1.Connect(l1.Get(j)) End Sub Sub btndisconnect_Click s1.Disconnect End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) s1.Connect(Value) End Sub Sub serial1_Connected (Success As Boolean) If Success = True Then wr.Initialize(s1.OutputStream) rr.Initialize(s1.InputStream) tmr1.Enabled = True ToastMessageShow("connected!",False) btnsend.Enabled = True Else Msgbox("error in connect","error") End If End Sub Sub tmr1_Tick If rr.Ready = True Then lblget.Text = rr.ReadLine End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ من سورس ارتباط گوشی با کامپیوتر دارم! که توش یه برنامه هست که با B4J نوشته شده و یکی که با B4A نوشته شده! گار لازن دارین بگین که قرار بدم! چقدر عالی..ممنون میشم بزاریدش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ حقیقتش من با این کتابخانه کار نکردم اما... میشه با استفاده از این توسط وای فای هم وصل شد؟؟ یعنی گوشی و لپ تاپ هردو به یه وای فای وصل شن و بعد بهم متصل بشن؟؟ اگه میشه منم یکمی سعی میکنم روش کار کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ شما الان تا اینجا انجام دادید خیلی خوبه. چه مشکلی داره؟؟ منم دارم روش کار میکنم،فقط بلوتوث ندارم.... فقط میخواین یه متن رو ردو بدل کنه؟؟ اگه متن قرار باشه ارسال بشه به کامپیوتر ، خب به فایل تکست میده به کامپیوتر دیگه. بعد نباید واسه کامپیوتر هم بنویسید برنامشو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام تشکر فکرنمیکنم با این برنامه بشه با ای فای وصل شد البته دقیق نمیدونم شایدم بشه!! apkکه ساخته میشه باید رو هر دو گوشی نصب باشه . مشکل کدای من اینه که connectنمیشه!! ولی این برا گوشیاست نمیدونم چجور به رایانه بفرستم حتی با رایانه هم امتحان کردم نشد!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ آقای shayanshojaei میشه لطفا بزاریدش؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eghmaa 71 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سورس ارسال فایل سمت موبایل FileTransfer.rar برنامه و سورس سی شارپ سمت پی سی FileTransfer-Desktop.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید! شما ببهشید دیر شد و مدیران هم ببخشند که لینک میزارم! حجمش زیاد بود نمیتونستم آپلود کنم! http://www.answercenter.org/download/download_file/222 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ درود از طریق کتابخانه Serial فکر کنم امکان پذیر باشه براتون : دانلود کتابخانه روش کار با کتابخانه لینک تاپیک کتابخانه در سایت منبع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ درود از طریق کتابخانه Serial فکر کنم امکان پذیر باشه براتون : دانلود کتابخانه روش کار با کتابخانه لینک تاپیک کتابخانه در سایت منبع تشکر بابت پاسخ گویی و راهنمایی شما راستش من با این کتابخانه کار کردم برای ارتباط گوشی با گوشی ولی با رایانه رونمیتونم!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام کسی ایده ای نداره برای ارتباط گوشی با کامپیوتر؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من سورس ارتباط گوشی با کامپیوتر دارم! که توش یه برنامه هست که با B4J نوشته شده و یکی که با B4A نوشته شده! گار لازن دارین بگین که قرار بدم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خواهش میکنم..زنده باشید و ممنون از پاسخ گویی شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
faeze 12
سلام وعرض خسته نباشید خدمت برنامه نویسان محترم
چطور با استفاده از محیط بیسیک فور اندروید میتونم برنامه ای بسازم که عدد یا متنی رو از گوشی به کامپیوتراز طریق بلوتوث یا وای فای ویا اس ام اس بفرسته؟؟
مثل این تصویر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.