namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطوری میتونم یک جمله رو شر کنم وجمله درعین شر شدن به صدها جمله تکرار بشه مثال من فقط (سلام)یک دونه مینویسم ولی موقع شر کردن به صد تا یا دویست تا برسه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اگه براتون ممکنه یه نگاه به سورس بندازید متشکرم 23.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ شما کتابخونه ی arialib رو تیک بزن بعد اینو بنویس Dim matn As String For i = 0 To 100 matn = matn & " " & Edittext1.text Next Dim share As AriaLib StartActivity(mr.ShareText(Edittext1.text , " اشتراک با : " )) بازم اگه ارور داد اون dim share as arialib رو توی Globals بنویس اینم کتابخونه ی arialib http://answercenter.ir/topic/2714-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ شما کتابخونه ی arialib رو تیک بزن بعد اینو بنویس Dim matn As String For i = 0 To 100 matn = matn & " " & Edittext1.text Next Dim share As AriaLib StartActivity(mr.ShareText(Edittext1.text , " اشتراک با : " )) بازم اگه ارور داد اون dim share as arialib رو توی Globals بنویس اینم کتابخونه ی arialib http://answercenter.ir/topic/2714-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C/ متشکرم ولی باز دراین خط ارور میده StartActivity(mr.ShareText(EditText1.text , " اشتراک با : " )) اونmr هم قرمز هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ متشکرم ولی باز دراین خط ارور میده StartActivity(mr.ShareText(EditText1.text , " اشتراک با : " )) اونmr هم قرمز هست اره اره قاطی نوشتم اینو بزار جای این خط که ارور داده StartActivity(share.ShareText(EditText1.text , " اشتراک با : " )) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اره اره قاطی نوشتم اینو بزار جای این خط که ارور داده StartActivity(share.ShareText(EditText1.text , " اشتراک با : " )) متشکرم ولی این فقط یک متن واز ادیت تکست اشتراک میکنه من میخوام فرضا یک سلام وکه در ادیت تکست مینویسم وبعد به اشتراک میذارم با یه نفر اون یک سلام به تعداد دلخواه از یک تا مثلا 100 تا یا 200تا تبدیل بشه ویا زیا دتر وکمتر باز متشکرم ازتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم، شما کدی که من بهتون دادم رو هم استفاده کردید؟ اون کد، میاد 100 تا از متن ادیت تکست میریزه تو متغیر و بعد، انتقالش میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم، شما کدی که من بهتون دادم رو هم استفاده کردید؟ اون کد، میاد 100 تا از متن ادیت تکست میریزه تو متغیر و بعد، انتقالش میده نه متاسفانه تنونستم استفاده کنم اخه ارور میداد حتی سورس وهم در چند پست بالاتر پیوست کردم .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ این کد همونیه که میخواین فکر کنم، اگه توی ادیت تکست بنویسی سلام ، 100 تا سلام شر میشه Sub Share Dim edit As EditText Dim txt As String For i=1 To 100 txt=txt&" "&edit.Text Next Dim aria As AriaLib StartActivity( aria.ShareText(txt,"Share with") ) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم سورس خودتونم کار میکنه همونی که پست های قبلی پیوست کردید فکر میکنم کتابخونه رو ندارید یا تیک نمیزنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ میشه خواهش کنم کتابخانه را پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/2714-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ این rakroidsend اینم اریا لیب عزیز AriaLib لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ از پاسخ همه شما دوستان گل وگرامی بینهایت متشکرم فقط نمیدونم چرا وقتی اعداد حلقه فور میبرم بالا مثلا5000تا گوشی هنگ میکنه ایا روش هست این مشکل حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم خوب معلومه تو 5000 تا هنگ میکنه فک کنم اگه منتظر بمونی و پردازش تموم شه، هنگش درست شه اما ایا سرویس هایی مثل وایبر یا لاین، 5 هزار کلمه رو ، توی یه پیام میفرستن؟ غیر منطقی و بی استفاده به نظر میرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برادرمشما میخوای سلام رو به 100 نفر بفرستی ، یا 100 تا سلام رو بفرستی به یه نفر؟از حلقه میتونی استفاده کنیاین رو در رویداد کلیک کمه بنویساز کتابخونه ralroidsend استفاده کردم for i = 0 to 100 label1.text = label1.text & " salam" next dim s as send s.initialize s.ersalmatn(label1.text,"other") اینجا اومدم متن لیبل رو ، 100 بار تکرار کردم و ریختم توی لیبل در اخر هم متن نهایی(که 100 تا سلام هست) رو اشتراک میدم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ ازپاسختون متشکرم میخوام تو یه ادیت تکست کاربر بتونه بنویسه سلام ویا هرچیز دیگه بعد با کلیک برروی باتن اونو شر کنه مثلا 100تا سلام وبفرسته برا یه نفر واقعا ممنونم از راهنمایهاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ خواهش میکنم برادر اینم شدنیه اینو یه تست بکن dim matn as strin for i = 0 to 100 matn = matn & " " & edittext1.text next dim s as send s.initialize s.ersalmatn(matn,"other") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ خواهش میکنم برادر اینم شدنیه اینو یه تست بکن dim matn as strin for i = 0 to 100 matn = matn & " " & edittext1.text next dim s as send s.initialize s.ersalmatn(matn,"other") سلام به خط پایین گیر میده s.ersalmatn(matn,"other") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
namo_57 8
سلام دوستان چطوری میتونم یک جمله رو شر کنم وجمله درعین شر شدن به صدها جمله تکرار بشه
مثال من فقط (سلام)یک دونه مینویسم ولی موقع شر کردن به صد تا یا دویست تا برسه ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.