imenz 11 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید من برنامم یه لیست ویو داره که کلا هفت تا ردیفه، جلسه اول تا ........ جلسه هفتم و توی هرکدومش متن و عکسه که با دیتابیس گذاشتمشون خب حالا با این تفاسیر متوجه شدید که واسه این برنامه جستجو توی لیست ویو به درد نمیخوره ممنون میشم یکی از کدهاتونو برام کپی پیست کنید و بگید که کجا واردش کنم واقعا ممنونم ازتون Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ با دیتابیس انجام می دید کارتون رو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imenz 11 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ با دیتابیس انجام می دید کارتون رو ؟عرض کردم که فقط متن ها و عکس های داخل گزینه های لیست ویو رو از دیتابیس گرفتم، بقیه چیزها (حتی خود لیست ویو) با خود b4a انجام شدن دوست عزیزمSent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ خب معلومه که دوست من لیست ویو توی خود b4a هستش.منظور اقای فرقانی اطلاعات توی برنامه بود قسمت جستجو Search View رو جستجو کنید سورسش موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imenz 11 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ خب معلومه که دوست من لیست ویو توی خود b4a هستش.منظور اقای فرقانی اطلاعات توی برنامه بود قسمت جستجو Search View رو جستجو کنید سورسش موجوده آخه شنیدم که بعضیا لیست ویو رو با دیتابیس میسازن [emoji52] ممنون میشم اون تاپیکی که مد نظر خودتونه رو بهم معرفی کنید Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
imenz 11
سلام دوستان خسته نباشید
من برنامم یه لیست ویو داره که کلا هفت تا ردیفه، جلسه اول تا ........ جلسه هفتم و توی هرکدومش متن و عکسه که با دیتابیس گذاشتمشون
خب حالا با این تفاسیر متوجه شدید که واسه این برنامه جستجو توی لیست ویو به درد نمیخوره
ممنون میشم یکی از کدهاتونو برام کپی پیست کنید و بگید که کجا واردش کنم
واقعا ممنونم ازتون
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.