محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ممنون میشم جواب بدید میشه به عکسی ک لود میکنیم یا میگیریم با دوربین , کلا عکسی ک در imageview هست افکت کارتونی یا سیاه سفید یا کاریکاتور داد ؟> خیلی خیلی واسم سواله فقط همین 3 مورد افکت یا هرکدومش که میشه اگه میشه راهشو معرفی کنی بریم دنبالش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید rsimgeprosseing دانلود AriaPhotoshop تو خود انجمن تو کتابخونه ها است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ 24 ساعت گذشت UP نبود کمکی ؟ کتابخانه ای چیزی آپ کنید ؟ اینا ک گفتیدو ندارم متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ با دو کتابخانه AriaPhotoshop و RSImageProccing می شه! البته خودم با یه سری کار روی پیکسل ها با کتابخانه ی BitmapExtended انجام دادم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ من با RSImageProccing کار کردم کتابخونه ی خیلی خوبیه این AriaPhotoshop نشنیده بودم کار امینه از اسمش پیداس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ دقیقا میشه افکت کاریکاتوری داد ؟ مرسی از جوابا تکمیلشم بکنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدرضا معتمدی 612
سلام
ممنون میشم جواب بدید
میشه به عکسی ک لود میکنیم یا میگیریم با دوربین , کلا عکسی ک در imageview هست
افکت کارتونی یا سیاه سفید یا کاریکاتور داد ؟>
خیلی خیلی واسم سواله
فقط همین 3 مورد افکت
یا هرکدومش که میشه
اگه میشه راهشو معرفی کنی بریم دنبالش
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.