qasem 249 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه یه سیک بار بصورت عمدی ایجاد کرد مثل یکیه ویندوز برای افزایش صدا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ چقدر عجله داری بفرمایید سیک بار عمودی و نیم دایره این روش خیلی سیکبار های جالبی درست نمی کنه از این ماژول استفاده کن کار باهاش آسونه و سیک بار های حرفه ای هم درست می کنه mbVSeekBar.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_54 5 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خدمت مجید گل گلاب و دیگر دوستان و اساتید.ممنونم از راهنمایی شما.مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ کسی نبود راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ چقدر عجله داری بفرمایید سیک بار عمودی و نیم دایره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ نیاز به کتابخونه داره؟!! لطفا کتابخونه را پیوست کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ نیاز به هیچ کتابخانه ای نداره همه کلاس ها همراهش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ این روش خیلی سیکبار های جالبی درست نمی کنه از این ماژول استفاده کن کار باهاش آسونه و سیک بار های حرفه ای هم درست می کنه از کدوم ماژول؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ از کدوم ماژول؟!!! نیاز به کتابخونه داره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ این روش خیلی سیکبار های جالبی درست نمی کنه از این ماژول استفاده کن کار باهاش آسونه و سیک بار های حرفه ای هم درست می کنه متاسفانه این ماژول هم با appcompat و هم در اسکرین های مختلف مشکل داره مخصوصا ماژوا های دارای عدد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ متاسفانه این ماژول هم با appcompat و هم در اسکرین های مختلف مشکل داره مخصوصا ماژوا های دارای عدد با appcompat که امتحان نکردم ولی در اسکرین های مختلف تست کردم هیچ مشکلی نداره شاید مختصات شما برحسب dpi دادید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ با appcompat که امتحان نکردم ولی در اسکرین های مختلف تست کردم هیچ مشکلی نداره شاید مختصات شما برحسب dpi دادید. نه من کلا از % استفاده میکنم ارتفاع هم همیشه تست میکنم ولی در رزولوشن های بالا اسکرول عدد قاطی میکنه پایینتر نمایش داده میشه و گاهی از تاچ جا میمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_54 5 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چقدر عجله داری بفرمایید سیک بار عمودی و نیم دایره سلام دوستان.من خیلی تازه کارم تو برنامه نویسی فایلها رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری ازشون استفاده کنم-خصوصا اون چندتا فایلی که پسوند bas داره لطفا راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام قسمت منوها اگه اشتباه نکنم منوی Project و گزینه Add Existing Module میتونی فایل های bas رو به پروژتون اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان میشه یه سیک بار بصورت عمدی ایجاد کرد مثل یکیه ویندوز برای افزایش صدا؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.