ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا توقسمت Sub Globals dim mtn As String dim count As Int Dim timer1 as timer Dim timer2 as timer End Sub در قسمت Activity_Create Label1.Text = "" count = 1 mtn = "I love U Plz Kiss Me:$ iranian Team Programmer " timer1.Initialize("timer1",100) timer2.Initialize("timer2",10000) timer1.Enabled = True timer2.Enabled = True درونه timer1_Tick Sub timer1_Tick If Label1.Text.Length = mtn.Length Then timer1.Enabled = False Else count = count + 1 Label1.Text = mtn.Substring2(0, count) End If End Sub Sub timer2_Tick Label1.Text = "" count = 1 mtn= "I love U Plz Kiss Me:$ iranian Team Programmer " timer1.Enabled = True End Sub باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید به آرمین جان یک راه ساده تری هم داره که از یک تایمر استفاده کنیم: Sub Globals Dim timer1 As Timer Dim count As Int Dim str As String Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("a") str="In Matn Jehat Test mibashad"&CRLF&"Basic4Android.Org" timer1.Initialize("timer1",120) timer1.Enabled=True End Sub Sub timer1_Tick If Label1.Text.Length=str.Length Then Label1.Text="" count=0 Else Label1.Text=str.SubString2(0,count) count=count+1 End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ مجید آرتا جان خیلی ممنون اما اگه توجه کنی کدی که بنده گذاشتم 2 تا تکست رو به صورت تایپی مینویسه اما برای شما 1 متن رو موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان من تو این زمین ی مشکلی دارم ، کدی که آقای آرتا گفت رو وارد کردم ، اما بعد از اینکه بصورت تایپی همه متن رو نوشت دوباره شروع میکنه ازاول نوشتن و هی تکرار میشه . می خوام اگه میشه راهنماییم کنید اگه بخوام همون بار اول که متن بصورت تایپی نوشته شد دیگه دوباره پاک نشه و این پروسه تکرار نشه و متن بصورت ثابت باقی بمونه چه باید بکنم ؟؟ مرسی از لطفتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ببین تو این خط count=count+1 +1 پاک ببین کارت را میفته هر چی هست زیر سر این count که به معنی شمارنده است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ شما میتونید این کد رو : Sub timer1_Tick If Label1.Text.Length=str.Length Then Label1.Text="" count=0 Else Label1.Text=str.SubString2(0,count) count=count+1 End If End Sub به اینصورت بنویسید : Sub timer1_Tick If Label1.Text.Length=str.Length Then timer1.Enabled = False Else Label1.Text=str.SubString2(0,count) count=count+1 End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ آقا مجید ، واقعاً ممنونم ! می تونم قاطعانه بگم ، این سایت بهترین سایت در زمینه ی آموزش اندرویده که مدیراش ، واقعاً با حوصله و در اسرع وقت به مشکلات کاربرا رسیدگی می کنن ! ممنونم از راهنمایی هاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اینکه تو بعضی از گوشی ها ، حروف فارسی بصورت درهم و تو در تو نشون داده میشه ، آیا قابل حله ؟ مثلا تو گوشی های هوآوی همینجوری میشه ، که من فونت خصی نذاشتم و از همون فونتای بیسیک استفاده کردم که مشکل حل شد اما بعد از گذاشتن برنامه تو بازار ، بازم بعضیا اومدن نظر دادن که آقا فونتش تو در تو و ناخوانا نشون داده میشه اگه میشه راهنمایی کنید دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اینکه تو بعضی از گوشی ها ، حروف فارسی بصورت درهم و تو در تو نشون داده میشه ، آیا قابل حله ؟ مثلا تو گوشی های هوآوی همینجوری میشه ، که من فونت خصی نذاشتم و از همون فونتای بیسیک استفاده کردم که مشکل حل شد اما بعد از گذاشتن برنامه تو بازار ، بازم بعضیا اومدن نظر دادن که آقا فونتش تو در تو و ناخوانا نشون داده میشه اگه میشه راهنمایی کنید دوستان توی گوشی هوآوی خودتون از فونت های دیگه که عموما استفاده میشه برای کتاب و ... هم استفاده کردید؟؟؟ سعی کنید از فونت های عمومی و پرکاربرد استفاده کنید و مطمئن باشید روی گوشی ها پشتیبانی میشوند *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام میگم میشه به همین صورت چند متن رو تایپ کرد مثلا 10 متن رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک فکر میکنم قدیمی باشه ولی سوال دارم دیگه میخواستم بدونم میشه سرعت تایپ کردن رو افزایش داد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بله ، زیر خاکی اوردید بالا شما با اینتروال تایمر ها بازی کنید و ببینید کدوم سرعت به دردتون میخوره، کار نکردم من با این اموزش اما مسلما باید اینتروال تایمر هارو تغییر بدید... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza155 2 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی سایته خوبیه واقعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.