majidz1378 69 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که من اموزش 0تا100 کتاب اقای قبادی رو گرفتم ولی یه مشکل دارم که اقای قبادی توضیح ندادند و همه رو اماده گذاشتن مشکلم اینه من چجوری روی صفحه اصلی برنامه یک عکس بزارم و مثلا روی یک باتن چجوری عکس بزارم؟ لطفا درباره زیباسازی و کار با دیزاینر که همه مربوط به مشکلمه توضیح بدین اینم عکسش تا بفهمین چی میگم http://s3.picofile.com/file/8204551650/DSC_0017.JPG لینک عکس رو ببینید لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ هم میش با کد عکس بدی به باتون و هم میش از designerعکس بدی داخل abectract designer رو باتنت کلید کن ودر صفحه designerرو گزینه drawableکلید و گزینه دوم رو بزن.بعد پایینش ی گزینه دیگ میاد که باید bitmap drawableرو انتخاب کی و عکس رو به باتون نسبت بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ برای بگراند اکتویتی به قسمت زیر بروید و عکس را معرفی کنید: Activity Properties > Drawable > BitmapDrawable >images file برای تعریف کردن عکس برای باتن پس از لود کردن عکس ها به صورت زیر اقدام کنید فقط حواستون باشه هر دکمه نیاز به دو تا عکس داره اولی برای وقتی که در حال نمایش است و روی اون کلیک نشده و دومی برای وقتی که روی دکمه کلیک می شه : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majidz1378 69
سلام دوستان
من یه مشکل دارم اونم اینه که من اموزش 0تا100 کتاب اقای قبادی رو گرفتم ولی یه مشکل دارم که اقای قبادی توضیح ندادند و همه رو اماده گذاشتن
مشکلم اینه من چجوری روی صفحه اصلی برنامه یک عکس بزارم و مثلا روی یک باتن چجوری عکس بزارم؟
لطفا درباره زیباسازی و کار با دیزاینر که همه مربوط به مشکلمه توضیح بدین
اینم عکسش تا بفهمین چی میگم
http://s3.picofile.com/file/8204551650/DSC_0017.JPG
لینک عکس رو ببینید لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.