esmaeil57 64 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سلام وخسته نباشید خدمت شما میخوام بدونم چه جوری ( با چه دستوری از طریق بیسیک اندروید) میشه یه اس ام اس دلخواه رو از داخلی صندوق پیام دریافتی خود گوشی پاک کرد؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من هرکاری میکنم نمیتونم پیامی از این باکسم حذف کنم.با اینکه ای دی رو هم دارم .لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنون Dim Sms1 As Sms Dim list1 As List Dim delid As String Private EditText1 As EditText Dim SmsMessages1 As SmsMessages list1= SmsMessages1.GetByType(SmsMessages1.TYPE_INBOX) For ii = 0 To list1.Size-1 Sms1 = list1.Get(ii) inid = Sms1.Id next Sub Button1_Click delid=EditText1 SmsMessages1.deletesms(delid) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ باید اول شما بتونید ID اون SMS رو بیرون بکشید که البته آموزش هاش رو استاد حقیقی زحمتش رو کشیدن و گذاشتن قبلا. در مورد حذف کردن هم با کتابخانه Phone : Dim mensajes As SmsMessages Dim list1 As List Dim aa, Id As String Dim sta, sto As Int list1=mensajes.GetAll() If list1.Size=0 Then Return For i = list1.Size-1 To 0 Step -1 DoEvents aa=list1.Get(i) sta=aa.IndexOf("Id=")+3 sto=aa.IndexOf(", ThreadId=") Id=aa.SubString2(sta,sto) mensajes.deletesms(Id) Next از سایت مرجع کدها رو برداشتم فرصت تست ندارم .ولی جواب میده ان شالله.... روش کار کنید و آیدی مورد نظر رو بهش بدید. نتیجه رو هم گزارش بدید برای آیندگان *همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلام جناب آقای ایزدی، این آموزشهایی که جناب آقای حقیقی گذاشتن رو میشه لینک بدین. آیا میشه یه پیام رو از داخل صندوق دریافت خود گوشی با توجه به شماره موبایل اون پاک کرد؟ اگه میشه چه جوری؟ هیچ راهی نیست که پیامی که میاد داخل صندوق دریافت نره؟ البته یکسری دیگه هم پرسیدم ولی خب شاید کسی از عزیزان راهی به ذهنش رسیده باشه. ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ طبق اطلاعاتی که ارل داده نمیشه مسیج از اینباکس گوشی حذف کرد چرا که Read-Only هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
esmaeil57 64
سلام وخسته نباشید خدمت شما
میخوام بدونم چه جوری ( با چه دستوری از طریق بیسیک اندروید) میشه یه اس ام اس دلخواه رو از داخلی صندوق پیام دریافتی خود گوشی پاک کرد؟
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.