MahdiHD 1,748 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 سلام به همه دوستان یک آیکون با ابعاد 512 در 512 نیاز دارم برای برنامه کسب و کار در این برنامه من تمامی روش های کسب درآمد از بورس ، اینترنت و کسب و کار خانگی رو توضیح دادم می خوام آیکون هم کامل بودن برنامه رو برسونه هم موضوع اون رو در آیکون هم نمی خوام از نوشته استفاده کنم آیکون هم می خوام حالت دایره ای داشته بشه رنگ اصلی برنامه ی من هم آبی هست پس بهرته از رنگ آبی در طراحی آیکون استفاده بشه بسیار ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 یه چیز ساده پیوست هم شد , لینکش این زیر هس http://8pic.ir/images/iiikcz95jip6cdweb5ye.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 6 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 خیلی خوبه فقط می تونی یه جوری طراحی کنی که نشون بده این پول از سه راه اینترنت بورس و خانه به دست اومده اینجوری عالی می شه و من خیلی ممنونت می شم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 محمدرضا من خیلی طراحی بلد نیستم ولی اشکالی که تو طرحت میبینم قیمت پایین سایه اش 45 درجه نیست بلکه 90 درجه است ویه نکته من اضافه کنم تو بک گراند طرح تصویر دست دادن 2نفر بزار چون موضوع داد ستدده پول و از این جور چیزاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 تقدیم با لاو http://8pic.ir/images/ty3xuu2h0w0wiqyzvlvy.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 6 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 خیلی ممنون این آیکون خیلی خوبیه فقط دو روز دیگه صبر می کنم که اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای داشتن از پیشنهاد اون ها هم استفاده کنم بسیار ممنون از آقای معتمدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 تقدیم با لاو http://8pic.ir/images/ty3xuu2h0w0wiqyzvlvy.png آقا محمد، لایه باز یه همچین فایلی رو داری به من بدی، خیلی نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 6 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 دوستان لطفا این جا فقط در رابطه با موضوع درخواستی من صحبت کنید و مطلب بزارید ، برای موضوعات دیگه یا پیام بدید یا تاپیک بزنید بسیار ممنون ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 7 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2015 دوستان شخص دیگه ای آیکون خاصی طراحی نکرده؟اگه دو سه تا آیکون طراحی بشه ترکیبش می کنم و یه آیکون فوق العاده می شه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya_m 5 ارسال شده در 9 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 من دوتا آیکون تو این زمینه دارم یکیش فلته یکیش متریاله فقط میخواستم یه چیزیو بهتون بگم شما لازم نیس تمام جزئیات برنامتو توآیکون بیاری باید هدف اصلی برنامت یا کاربرد اصلی برنامت رو آیکونت باشه این آیکونایی که من طراحی کردم نشون دهنده ی فکر اقتصادیه شما میخوای با برنامت فکر اقتصادی کاربرو پرورش بدی دیگه؟ اشتباه میکنم؟ به نظرم این آیکونا میتونن مناسب باشن اگه خوشت اومد بگو سایز اصلیشو برات بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 شما تصویر اصلی این ایکون ها رو بفرست خیلی ممنون این برنامه ی من درباره راه های کسب درآمد از اینترنت و بورس و کسب و کارخانگی هست ولی برنامه بعدیم این ایکون ها به موضوعش میخوره حالا (می خوام برنامه های رو تو زمینه اقتصادی بزنم) اگر ایکون دیگه ای توی این موضوع داشتی بده بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.