علی علایی 161 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ببخشید که عنوان خوبی انتخاب نکردم اگر بده بگید عوض کنم و اما سوال برنامه بازارو دیدید وقتی رو یه اپ کیلک میکنی یه پنل از همون جایی که لمس شده میاد چه جوری میشه درست کرد ممنون میشم راهنمایی کنید اگر خوب توضیح ندادم برنامه بازار ببیند متوجه میشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ منظورتون رو نمیفهمم! لطفا واضح بگین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ ببنید نمیدونم برنامه موبایلی بازارو دیدید یانه تو صفحاتش که اپ هارو بصورت ماتریسی نشون میده وقتی روی یه اپی کیلک یا همون لمس کنید یه پنل از همون جایی که لمس کردید میاد بیرون من مشکلی با نمایش پنل ندارم فقط نمیدونم چه جوری کاربر رو یه باتن یا هر ویوی کلیک کرد پنلم از همون جا بزنه بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ با کتاب خانه انیمیشن و animation plus کار کنید! کاری نداره و آموزش هاش هم تو انجمن هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mverkiani 12 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ میتونید top و right اون panel رو برابر با activity_toche(action as int , x as float,y as float برابر با x,y قرار بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
ببخشید که عنوان خوبی انتخاب نکردم اگر بده بگید عوض کنم
و اما سوال
برنامه بازارو دیدید وقتی رو یه اپ کیلک میکنی یه پنل از همون جایی که لمس شده میاد
چه جوری میشه درست کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.