reza2001 587 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به دوستای عزیزم می خواستم بدونم چطوری باید برای این سورس پخش فیلم که تو فروشگاه هست با استفاده از کتابخانه پرداخت درون برنامه برخی فیلم هاشو پولی کنم ؟! لطفا کد هاشو بزارین و توضیح مختصر بدین ! آقا احسان عزیز منتظر جوابت هستم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ آموزش تصویری استفاده از درون پرداخت داخل انجمن هست میتونین ببینین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ آموزش تصویری استفاده از درون پرداخت داخل انجمن هست میتونین ببینین داداش تون توضیح ها خیلی مختصر و فشرده هست ! برای این سورس که گفتم میشه کد و توضیحات بدین ؟! ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
سلام به دوستای عزیزم
می خواستم بدونم چطوری باید برای این سورس پخش فیلم که تو فروشگاه هست با استفاده از کتابخانه پرداخت درون برنامه برخی فیلم هاشو پولی کنم ؟!
لطفا کد هاشو بزارین و توضیح مختصر بدین !
آقا احسان عزیز منتظر جوابت هستم .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.