midoo 2 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ موقع ساخت دستگاه مجازی این پیامو میده: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوست عزیزمون. اولا، کدوم پیام رو میده؟!!!!!!!! دوما پیشنهاد میکنم از شبیه ساز بلواستکس استفاده کنید که خیلی راحته. با تشکر... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز! همون طور که آقا محمد مهدی گفتن عکس بزارین! دو از شبیه ساز های جنی موشن و یا blustacks استفاده کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من که نه عکسی می بینم و نه اروری ! بعد هم شما می تونید از YouWave یا جنی مورشن استفاده کنید . که جنی مورشن حجم زیادی داره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من که نه عکسی می بینم و نه اروری ! بعد هم شما می تونید از YouWave یا جنی مورشن استفاده کنید . که جنی مورشن حجم زیادی داره ... جنی موشن حجم زیادی داره؟؟؟؟؟۲۰۰ مگابایت خودشه و هر دستگاهی که دانلود کنی هم ۲۵۰ مگابایته! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ جنی موشن حجم زیادی داره؟؟؟؟؟ ۲۰۰ مگابایت خودشه و هر دستگاهی که دانلود کنی هم ۲۵۰ مگابایته! حجم یو ویو 158 مگابایته! من خودم خیلی جنی مورشن رو دوست ددارم اما بخاطر حجم زیاد برای دانلود نمی تونم استفاده کنم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ حجم یو ویو 158 مگابایته! من خودم خیلی جنی مورشن رو دوست ددارم اما بخاطر حجم زیاد برای دانلود نمی تونم استفاده کنم! تاپیکی که زدم رو نگاه کنید!بدردتون میخوره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
midoo 2
موقع ساخت دستگاه مجازی این پیامو میده:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.