kh11 22 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سلام این خطا هنگام نصب فایل apk روی گوشی و تبلت چیه؟! چطوری باید این مشکلو برطرف کنم!؟ App not installed an existing package by the same name with a conflicting signature is already installed لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سلام تا به حال این خطا رو من ندیدم میشه فایل apk رو قرار بدید ما هم تست کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ درست شد آرمین جان قسمت Package Name رو درست وارد نکرده بودم *چشمک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اوکی موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad3011 29 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ شما اگه package name و manifest و version name و version code یا هر چیز دیگه ای رو تکراری وارد کرده باشید هم مشکلی نیست.(البته برای نصب روی گوشی) روی گوشی در قسمت Apps برنامه قبلی رو Force stop و سپس Uninstall(پاک) بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
سلام
این خطا هنگام نصب فایل apk روی گوشی و تبلت چیه؟!
چطوری باید این مشکلو برطرف کنم!؟
App not installed
an existing package by the same name with a conflicting signature is already
installed
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.