hunter0010 62 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان مسخواستم یه منو طراحی کنم و داخلش چندتا پنل بزارم اما جا نمیشه یعنی طبق اندازه ای که میدم برای هر پنل مثل تصویر زیر http://s3.picofile.com/file/8204799534/New_Bitmap_Image.bmp بیشتر جا نمیشه میخواستم پنل های بیشتر پایین تر بزارم و کاربر با کشیدن دستش روی صفحه پنل ها رو بالا و پایین کنه لطفا راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ ببین اگه تاپیک جدا میزدی بهتر بود به هر حال آخر کدهای پایین مثلا یه 20%y اضافه کن یا کم کن ببین چی میشه خلاصه با این عددها بازی کن تا اسکرول با پنل هات ست بشه... ScrollView1.panel.Height = Panel1.Height + Panel2.Height + Panel3.Height + 20%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ ببین دوست عزیز اول وارد دیزاینر شو و بیا یه لایوت مثلا بنام scroll بساز و بعد یه لایوت دیگه بنام panel و تو این لایوت panel بیا هر چقدر پنل میخوای رو بساز مثل تصویر زیر و تمام اینها رو تعریف کن مثلا من برای سه تا پنل این کار رو کردم کد زیر Private ScrollView1 As ScrollView Private Panel1 As Panel Private Panel2 As Panel Private Panel3 As Panel بعد بیا این کد ها رو بنویس فقط جلوی ScrollView1.panel.Height به تعداد پنل هات Panel1.Height را رو جمع کن Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("scroll") ScrollView1.Panel.LoadLayout("panel") ScrollView1.panel.Height = Panel1.Height + Panel2.Height + Panel3.Height End Sub بعد اگه میخوای به اکتیویتی های مختلف بفرستی با رویداد پنل کلیک کار کن تمام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ ببین دوست عزیز اول وارد دیزاینر شو و بیا یه لایوت مثلا بنام scroll بساز و بعد یه لایوت دیگه بنام panel و تو این لایوت panel بیا هر چقدر پنل میخوای رو بساز مثل تصویر زیر و تمام اینها رو تعریف کن مثلا من برای سه تا پنل این کار رو کردم کد زیر Private ScrollView1 As ScrollView Private Panel1 As Panel Private Panel2 As Panel Private Panel3 As Panel بعد بیا این کد ها رو بنویس فقط جلوی ScrollView1.panel.Height به تعداد پنل هات Panel1.Height را رو جمع کن Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("scroll") ScrollView1.Panel.LoadLayout("panel") ScrollView1.panel.Height = Panel1.Height + Panel2.Height + Panel3.Height End Sub بعد اگه میخوای به اکتیویتی های مختلف بفرستی با رویداد پنل کلیک کار کن تمام ممنونم دوست عزیز مشکلم حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ ببین دوست عزیز اول وارد دیزاینر شو و بیا یه لایوت مثلا بنام scroll بساز و بعد یه لایوت دیگه بنام panel و تو این لایوت panel بیا هر چقدر پنل میخوای رو بساز مثل تصویر زیر و تمام اینها رو تعریف کن مثلا من برای سه تا پنل این کار رو کردم کد زیر Private ScrollView1 As ScrollView Private Panel1 As Panel Private Panel2 As Panel Private Panel3 As Panel بعد بیا این کد ها رو بنویس فقط جلوی ScrollView1.panel.Height به تعداد پنل هات Panel1.Height را رو جمع کن Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("scroll") ScrollView1.Panel.LoadLayout("panel") ScrollView1.panel.Height = Panel1.Height + Panel2.Height + Panel3.Height End Sub بعد اگه میخوای به اکتیویتی های مختلف بفرستی با رویداد پنل کلیک کار کن تمام دوست عزیز یه مشکل دیگه وقتی این کارو میکنم و برنامه رو کمپاین میکنم دقیقا ست نمیسه با پنل ها یعنی من چهار تا پنل میزارم و معرفیش میکنم و وقتی کمپاین میکنم و دستمو رو صفحه میکشم صفحه از پنلهام پایین تر میاد میخواستم راهنماییم کنی که صفحه فقط تا جایی که پنل هست پایین بیاد دیونه شدم هر کاری کردم درست نشد ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام هر کاری کردم نتونستم لطفا راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ با Scrollview و مولتی پنل میتونین این کار رو بکنین که آموزش تصویریش هم داخل انجمن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ با Scrollview و مولتی پنل میتونین این کار رو بکنین که آموزش تصویریش هم داخل انجمن هست میشه لطفا ادرسشو تو انجمن بدید شرمنده داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ میشه لطفا ادرسشو تو انجمن بدید شرمنده داداش شما در بالای انجمن که جست و جو داره عبارت های کلیدی که مد نظرتون هست رو جست و جو کنید مثل : مولتی پنل multi panel آموزش کار با scrollview اسکرول ویو اگر به جواب نرسیدید بنده سیبیل هامو میزنم عکسشو میزارم هیدر انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ شما در بالای انجمن که جست و جو داره عبارت های کلیدی که مد نظرتون هست رو جست و جو کنید مثل : مولتی پنل multi panel آموزش کار با scrollview اسکرول ویو اگر به جواب نرسیدید بنده سیبیل هامو میزنم عکسشو میزارم هیدر انجمن دمت گرم لازم نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ شما در بالای انجمن که جست و جو داره عبارت های کلیدی که مد نظرتون هست رو جست و جو کنید مثل : مولتی پنل multi panel آموزش کار با scrollview اسکرول ویو اگر به جواب نرسیدید بنده سیبیل هامو میزنم عکسشو میزارم هیدر انجمن دوست عزیز اینا چیزی نیستن که من میخواستم اینا دارن با دیتابیس کار میکنن من فقط میخوام با یه کد ساده به این چیزی که تو عکس نشون دادم برسم لطفا به عکس توجه کنید http://s3.picofile.com/file/8204865076/New_Bitmap_Image_2_.bmp لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام دوستان
مسخواستم یه منو طراحی کنم و داخلش چندتا پنل بزارم
اما جا نمیشه
یعنی طبق اندازه ای که میدم برای هر پنل مثل تصویر زیر
http://s3.picofile.com/file/8204799534/New_Bitmap_Image.bmp
بیشتر جا نمیشه میخواستم پنل های بیشتر پایین تر بزارم و کاربر با کشیدن دستش روی صفحه پنل ها رو بالا و پایین کنه
لطفا راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.