mzelecom 14 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام این هم بازی نقطه خط آنلاین که حدود 4 ماه زمان صرف شده . نظرتون رو در مورد بازی بدید. دانلود از کافه بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ بازیه جالبی هست خوب روش کارکردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ معلوم می شه خیلی قته که اون منتشر کردید .. 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mzelecom 14 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ بله خیلی وقته منتشر شده ولی تازه به یک پایداری مناسب رسیده. و فقط جام خلیج فارس مونده که راه بیوفته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم! خیلی عالی بنظر میرسه! یه برنامه بی نغس! معلومه که خیلی روش کار شده! کار چند نفره؟ گرافیک فوق العادس! گرافیک = 20 برنامه = 20 موفق باشین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mzelecom 14 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ممنون 2 نفره انجام دادیم یک نفر گرافیست برنامه نویسی موبایل و سرور هم خودم انجام دادم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ عالیه فوقولعادس لطفا از این به بعد که برنامه رایگان میدید به بازار دارید تو انجمن تایپیکشو میزنید لطفا لینک دانلود مستقیم apk رو هم بدید شاید کسی بازار نداشته باشه یا امکان دانلود از گوشی رو نداشته باشه اینطوری هم راحت تره هم زود تر کاربر فعال تو برنامه پیدا میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ فوق العاده ، بسیار زیبا نمره:20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ واقعا عالیه همه چیزش 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اینجور بازی های آنلاین خیلی رو بورسن الان ، حسابی هم بازارش داغه.آرزوی یدونه ساختنش به دلم مونده. عالیه اپ تون. موفق باشید./ Sent from my D2302 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ عالیه آفرین منتهی فقط باید مرحله به مرحله کنی . البته شاید هم کرده باشید . من دانلود نکردم. از مرحله کوتاه تا مرحله طولانی و سخت بر اساس ثانیه شمار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ عالیه. منم تازگیا به فکر دو تا ایده بودم ولی سرم واقعا شلوغه. یکیش فوتبال استراتژیک آنلاین که فایلای گرافیکیش رو(چشم و لب و دهن و بینی و مو و لباس و پرچم) همه رو تقریبا دارم. حدود چند هزار تا فایله. یکیش شهردار استراتژیک آنلاین. فکر کنم به راحتی بشه در بی فور ای درستشون کرد. چون استراتژیکیه و صحنه های اکشن و فیزیک و ... نداره و فقط باید گزینه ها توسط کاربر انتخاب بشن. اگه کسی مایل به همکاری بود خبرم کنه. سرم خلوت شد روش کار کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ عالیه. منم تازگیا به فکر دو تا ایده بودم ولی سرم واقعا شلوغه. یکیش فوتبال استراتژیک آنلاین که فایلای گرافیکیش رو(چشم و لب و دهن و بینی و مو و لباس و پرچم) همه رو تقریبا دارم. حدود چند هزار تا فایله. یکیش شهردار استراتژیک آنلاین. فکر کنم به راحتی بشه در بی فور ای درستشون کرد. چون استراتژیکیه و صحنه های اکشن و فیزیک و ... نداره و فقط باید گزینه ها توسط کاربر انتخاب بشن. اگه کسی مایل به همکاری بود خبرم کنه. سرم خلوت شد روش کار کنیم. اگه خواستی آنلاین تحت وب بزنی من هاست میدم و دامنه!اگه خواستی با b4a آنلاین بزنی هاست میدم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.