ha88an 203 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان برنامه ک مینویسید پیش فرض اکتیویتی main باز میشه اول حالا من میخوام اول یه اکتیویتی دیگه باز بشه باید چیکار کنم؟ مثلا یه اکتیویتی دیگه اضافه میکنم میخوام اول اون باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ در اکتیویتی main بنویسید : StartActivity("نام اکتیویت مورد نظر") Activity.Finish لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ SetActivityAttribute(Main, android:name, ".activity2") SetActivityAttribute(Activity2, android:name, ".main") این را در Manifest Editor وارد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smm1378 2 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1394/05/16, 16:40:02، افشین ارانی گفته است : SetActivityAttribute(Main, android:name, ".activity2") SetActivityAttribute(Activity2, android:name, ".main") این را در Manifest Editor وارد کنید سلام . ببخشید بالا میارم ولی خب واجبه ! الان این کدها مگه نباید اول اکتیویتی Start_App رو اجرا کنه؟ SetActivityAttribute(Main, android:name, ".activity2") SetActivityAttribute(Start_App, android:name, ".main") میخوام بجای main اول Start_App اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ha88an 203
سلام دوستان
برنامه ک مینویسید پیش فرض اکتیویتی main باز میشه اول
حالا من میخوام اول یه اکتیویتی دیگه باز بشه باید چیکار کنم؟
مثلا یه اکتیویتی دیگه اضافه میکنم میخوام اول اون باز بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.