Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان! چند سوال دارم در رابطه ساخت برنامه نظرسنجی آنلاین! 1 - سرور با چه مشخصات نیاز دارم ؟ 2 - چطوری می تونم این نظر سنجی رو بسازم ؟ (یعنی باید یه فایل آپلود کنم روی هاست ؟ (اگه ممکنه کد رو بگذارید)) 3 - نتایج رو باید به چه صورت بگذارم ؟ 4 - چطوری جلوگیری کنم از دوبار نظر دهی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سرور که سلیفه ای هست کل سوال های شما در ارتباط با دیتابیس آنلاین خلاصه میشه فکر کنم آموزش ساخت یوزر آنلان آقای قاسمی نیا کمکت کنه در کل برنامت بیشتر سمت سرور هست و سختی زیادی نداره شما نظر سنجیت پیش فرض هست ؟ یعنی چند مورد پیش فرض میخوای ارسال کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ دو گزینه داره فقط! مثلا نظرسنجی بین دو حرف : a و b لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سادست کاظم جان شما بیا اول کاربر هاتو ثبت نام کن اگه نمیخوای ثبت نام کنی IMEI گوشیشونو توی دیتابیست ثبت کن حالا اگه 10 تا سوال داری هرکدوم دو جواب دارن برای ستون های دیتابیس رو به این صورت بذار IMEI-q1-q2-q3 حالا مقدار هارو آپدیت کن روش و در کوئری یه شرط بذار که مقدار اون مساوی باشه با خالی اگه پر بود یه پرینتی برگردونه که شما یکبار نظر دادید شاید گیج شده باشی ولی خیلی سادست کلا چند خط PHP هست میتونم بذارم اینجا ولی میترم دوستانی که آموزش تهیه کردن در فروشگاه ناراحت بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام دوستان!
چند سوال دارم در رابطه ساخت برنامه نظرسنجی آنلاین!
1 - سرور با چه مشخصات نیاز دارم ؟
2 - چطوری می تونم این نظر سنجی رو بسازم ؟ (یعنی باید یه فایل آپلود کنم روی هاست ؟ (اگه ممکنه کد رو بگذارید))
3 - نتایج رو باید به چه صورت بگذارم ؟
4 - چطوری جلوگیری کنم از دوبار نظر دهی ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.