bidgol 83 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان اين خطا براي چيه؟ دوتا جدول به نام هاي order و order_details دارم كه مي خوام از فيلد orderid يك مقداري را بخوانم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ كدها را هم گذاشتم براي بررسي بيشتر Sub create_cus_id(cus_id As Int) Dim md As ManamPersianDate Dim dat_order As String customer_choose=True ' ===========================create persian order date=====================================' dat_order=md.PersianShortDate ' =========================================================================================' cursor1=sql1.ExecQuery("SELECT orderid FROM order") 'EEEEEEEROOOOR' If cursor1.RowCount>0 Then For i=0 To cursor1.RowCount-1 cursor1.Position=i Dim new_orderid As Int new_orderid=cursor1.GetInt("orderid") Next End If new_orderid=new_orderid+1 sql1.ExecNonQuery("INSERT INTO order VALUES('" &new_orderid&"','" &cus_id&"','"&dat_order&"')") End Sub اصلا یک موضوعی فکر کنم فهمیدم عیب کار شما کجاست شما اومدیم اسم فیلد رو order گذاشتید میدونستید order یکی از دستورات sqlite هم هست ؟ اسم فیلد رو عوض کنید و نتیجه رو مجددا گزارش بدید !!! هیچ موقع اسم فیلدهاتون رو حروفی مثل order و like و امثالهم که جز دستورات sqlite هستند نزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز سورس هم بزار که سریع تر جواب بگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ یا اسم table رو اشتباه زدید یا اسم field رو توجه کنید که باید به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید و عینا مثل دیتابیس اسم هارو وارد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ من اول خودم هم همين حدس را زدم ولي هم فيلد هم نام جدول دقيقا درسته و حروف بزرگ و كوچك را هم رعايت كردم اصلا براي رفع شكم اسم ها را از نويكيت كپي پيست كردم در اين حد چون نمي فهم خطا از كجاست اينجا سوال كردم جناب آقاي ايزدي چيز ديگه اي به ذهنتون نمي رسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ كدها را هم گذاشتم براي بررسي بيشتر Sub create_cus_id(cus_id As Int) Dim md As ManamPersianDate Dim dat_order As String customer_choose=True ' ===========================create persian order date=====================================' dat_order=md.PersianShortDate ' =========================================================================================' cursor1=sql1.ExecQuery("SELECT orderid FROM order") 'EEEEEEEROOOOR' If cursor1.RowCount>0 Then For i=0 To cursor1.RowCount-1 cursor1.Position=i Dim new_orderid As Int new_orderid=cursor1.GetInt("orderid") Next End If new_orderid=new_orderid+1 sql1.ExecNonQuery("INSERT INTO order VALUES('" &new_orderid&"','" &cus_id&"','"&dat_order&"')") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ آقا درست مي فرماييد اصلا يادم نبود مرسي چقدر آدم گاهي پرت مي شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bidgol 83
دوستان اين خطا براي چيه؟
دوتا جدول به نام هاي order و order_details دارم كه مي خوام از فيلد orderid يك مقداري را بخوانم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.