Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به اساتید اندروید این برنامه رو بیشتر واسه تست کردن خودم و یادگیری نوشتم چون هنوز اول راهیم و مبتدی پس ببخشید اگه اشکال یا ایرادی داره توضیح خاصی نداره اموزش پخت ی سری غذاس لینک دانلود : http://s6.picofile.com/file/8204949376/%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87.apk.html ببخشید اگه اسکرین شاتا یکم بزرگه :| سعی کردم طراحی ساده باشه دیگه ببخشید اگه ایرادی داره واسه بازار هم نمیفرستم فکر نکنم قبول کنه :| موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ درود خسته نباشید بهت میگم آقای عرفانی عزیز انتقاد : گرافیک ضعیف رابط کاربری ضعیف انتخاب رنگ بسیار نا مناسب است . خیلی توی چشم میزنه . اصلا نمیشه بهش نگاه کرد حتما روی این موضوعات کار کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خوبه! خسته نباشید! همون طور که آقا مهدی گفتن گرافیک و رابط کاربری ضعیفه! اما رنگش خیلی بد نیست! بنظرم برای بازار هم بفرست! شاید قبول کرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ نوشته هاتو وسط چین نکن. بقیه رو که جناب مهدی گفتن. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. رنگ زمینه بسیار نا مناسبه! باور کنید از چشام داره اشک میریزه شما می خواستید طراحی فلت بزنید ولی از سایه ها هم استفاده کردید. گرافیک : 16 ایده : 16 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
srezay 37 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ این برنامه رو بیشتر واسه تست کردن خودم و یادگیری نوشتم چون هنوز اول راهیم و مبتدی بخاطر این حرفت دلیلی وجود نداره ایرادی بگیرم... متأسفانه ما رابط کاربری رو فقط در رنگ بندی و طراحی Theme میبینیم و اصلاً اهل رعایت قوانین User Interface Design نیستیم، اینکه چه پیام هایی مناسبه که با ToastMessage ارائه بشن و چه پیام هایی با MessageBox، کجا ListView مناسبه و کجا Spinner و در SmartPhone ها تعامل های انیمیشن و گرافیکی از قبیل آپشن های Drag&Drop و... ، به کتاب های ما (ایرانی ها) یه نگاه بندازید، همه در اصل مثل هم هستن، یه تفاوت های ناچیزی دارن، داشته باشن هم در Option بکار رفته توی کار هست و نه در رابط کاربری، من طراح سایت هستم و دنیای Android رو با B4A شروع کردم، قبل از هرچیزی هم Responsive بودن کار رو شروع کردم بعد رفتم سراغ آشنایی عمقی با B4A! اعتقاد من بعنوان یک طراح وب سایت اینه که تا تولید کننده اثر نتونه با کاربرش ارتباط پویا برقرار کنه کل کارش بیهودست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.