dostmobile 329 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سلام عزیزان و خسته نباشید چطور واسه دوتا فرم جداگونه تو دیزاین طراحی کنم؟ تو لایوت اول هرچی میزنم و بعد ذخیره میکنم تو ومی هم هس صفحه دیزاین لایوت اول رو میحذفم و دوم رو طراحی میکنم میشه اما شاید بعدا بخوام لایوت اولی رو تغییرات ظاهری بدم در کل منظورم اینه که واسه هر لایوت یا فرم صفحه دیزاین جدا داشته باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ شما واسه هر لایوت به طور معمولی صفحه جدا دارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سلام عزیزان و خسته نباشیدچطور واسه دوتا فرم جداگونه تو دیزاین طراحی کنم؟ تو لایوت اول هرچی میزنم و بعد ذخیره میکنم تو ومی هم هس صفحه دیزاین لایوت اول رو میحذفم و دوم رو طراحی میکنم میشه اما شاید بعدا بخوام لایوت اولی رو تغییرات ظاهری بدم در کل منظورم اینه که واسه هر لایوت یا فرم صفحه دیزاین جدا داشته باشم منظورتونو نفهمیدم ولی قسمت دیزاینر از منو file> new میتونی یه لایوت جدا بسازی دگ ابزاراشونم کاملا جدا از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام عزیزان و خسته نباشید
چطور واسه دوتا فرم جداگونه تو دیزاین طراحی کنم؟
تو لایوت اول هرچی میزنم و بعد ذخیره میکنم تو ومی هم هس
صفحه دیزاین لایوت اول رو میحذفم و دوم رو طراحی میکنم میشه اما شاید بعدا بخوام لایوت اولی رو تغییرات ظاهری بدم
در کل منظورم اینه که واسه هر لایوت یا فرم صفحه دیزاین جدا داشته باشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.