Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. این برنامه هم بعد گل یا پوچ تایید شد! تو این برنامه با دادن یه عدد 9 رقمی می تونید یه رنگ بدست بیارید! یه ایده بود که شدنی شد! یه ماه پیش نوشته بودم که به دلایلی فراموش کردم بفرستم بازار! توی حدود 3 روز هم تایید شد! راستی برنامه به صورت تصادفی هم می تونه رنگ بسازه! تنها خواهش من از شما اینه که بهش ستاره بدید! نمی گم 5 ستاره! حتی اگر 1 ستاره هم شده! به میزانی که خودتون دوست داشتید و از این برنامه خوشتون اومده بود. راضی هم نیستم الکی 5 ستاره بدید؛ از ته داقعا! لطفا در مورد گرافیک نظر بدید و ایده! برنامه هم خیلی کم حجمه 362 کیلوبایت! با تشکر از دوست عزیزی که دارید الان این تاپیک رو مشاهده می کنید. برنامه رو بدلایلی از بازار حذف کردم. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ آقای فرقانی به نظر بنده یکم بیشتر روی برنامه وقت بزارید ... گرافیکش که تکراری هست با برنامه قبلی ... پس نمره ایی نداره برای الان ایده هم به نظر من جالب نیست .... اخه کاربر کد رنگ میخواد چیکار کنه ؟؟ اونم توی اندروید./.... اگر ویندوز بود یه حرفی .. ولی در کل میتونه خیلی بهترباشه موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ بهتره چیزی نگیم که نا امید بشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ آها فراموش کردم بگم که این برنامه جنبه سرگرمی داره! اگر توضیحات برنامه رو بخونید نوشتم! hunter0010 با تشکر که منو نا امید کردید! آقای غفاری ممنون از نظرتون در رابطه با برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ کاظم جان خوبه! گرافیک که مثل همون شتاب ذهنه! ولیبرنامه کار خیلی ساده ای رو انجام میده اما برای طراحی و ... بدرد میخوره! دانلود کردم ، ۵ ستاره دادم (+نظر) ، رو تبلیغ کلیک کردم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.