majid08 266 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه برنامه ساختم میخام الان بدم بازار یه نظری اگه لطف کنید ممنون میشم عزیزان برنامه به صورت انلاین هست اسکرین شاط ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خوبه و گرافیک قابل قبولی هم داره. ولی فونت ها مخصوصا فونت بالای گزینه دانلود کمی بزرگه. و صفحه هم کمی شلوغه. ولی در هر حال خیلی عالیه و زحمت زیادی هم برده. نمره:18 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ گرافیک خیلی تو ذوق میزنه و ربطی به موضوع نداره! بهتر بود از رنگ های تیره استفاده کنید! بازار احتمالا تایید میکنه! در کل رنگ ها رو عوض کنید ایده : ۱۹ گرافیک : ۱۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ برنامه خوبی هست ولی همین طور که دوستان گفتن رنگ ها زیادی شاد هستند . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام از نظرات سازندتون استفاده کردم و برنامه رو ساده کردم لطفا بازم نظر بدین متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اول تشکر کنم از حسن نیتتون برای ساخت این برنامه مذهبی. - به نظر بنده گرافیک هنوز جای کار داره و سایز و نوع فونت میتونه بهتر باشه. - از نظر گرافیک به نظر بنده بهتره از طرح ها اسلیمی و تیره رنگ های ( مشکی، سفید، سرمه ایی و ...) استفاده کنید - زمان انتشار برنامه هم در حال حاظر خوب نیست بهتره یکم بیشتر روش کار کنید و دم دم های محرم انتشار بدید. خسته نباشید. به امید پیشرفت های بیشتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام از نظرات سازندتون استفاده کردم و برنامه رو ساده کردم لطفا بازم نظر بدین متشکرم 01.jpg 03.jpg خیلی بهتر شد! گرافیک : ۱۸.۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان گرامی اینم برنامه من که توسط بازار تایید گردد ولی تا اوایل ماه محرم منتر نمیکنم ولی واسه دوستان اینجا میزارم http://s6.picofile.com/file/8206852326/ir_b4shop_mazhabimusic_1_.apk.html لطفا دانلود کنید و نظرتون رو بگین متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.