beny81 28 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ میخواستم بدونم چطوری میتونم با یک لایوت برای هر گزینه از دیتابیس مطالب مختلفی بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ والا با یک خط توضیح نمیشه کمک کرد. یکم توضیح بدید چکاری رو قصد دارید انجام بدید توضیح بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ والا با یک خط توضیح نمیشه کمک کرد. یکم توضیح بدید چکاری رو قصد دارید انجام بدید توضیح بدید. میخوام فقط یک لایوت بسازم بعد از همون لایوت تو هر ده تا گزینه دیتابیسم استفاده کنم اما مطالب داخل هر دیتا بیس متفاوت باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ خب شما کافیه اطلاعات رو بگیرید قرار بدید توی لایوت دیگه خالا اطلاعات متفاوت باشه یا مثل هم بستگی به کاری که انجام میدید داره بنده اصولا خیلی کم از لایوت استفاده میکنم.در کل بستگی داره به خودتون و اطلاعات دیتابیس و عملکرد برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ این آموزش یک آموزش مفصل هست بهتون پیشنهاد می کنم دوره 0 تا 100 ساخت کتاب رو از فروشگاه تهیه کنید در اون دوره مباحث ساخت کتاب توضیح داده شده در ضمن عنوان تاپیک اصلا مناسب نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ این آموزش یک آموزش مفصل هست بهتون پیشنهاد می کنم دوره 0 تا 100 ساخت کتاب رو از فروشگاه تهیه کنید در اون دوره مباحث ساخت کتاب توضیح داده شده در ضمن عنوان تاپیک اصلا مناسب نیست ببخشید ولی قیمت اون پک برای این کار کمی بالاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ داداش من یه سری فیلم دارم شاید به دردت بخوره پ خ بده تا لینک ها رو بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
beny81 28
میخواستم بدونم چطوری میتونم با یک لایوت برای هر گزینه از دیتابیس مطالب مختلفی بزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.