طاها 480 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام . من دارم یه کتاب میسازم. میخوام دوسه تا مطلب نمایش داده بشه ولی بقیه بعد از پرداخت نمایش داده بشن. سورسی یا کدی ندارید دوستان؟ لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ مشکل حل شد. http://answercenter.ir/topic/5472-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ شما میتونی از limit استفاده کنی آموزشش هم داخل فروشگاه هست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام . من دارم یه کتاب میسازم. میخوام دوسه تا مطلب نمایش داده بشه ولی بقیه بعد از پرداخت نمایش داده بشن. سورسی یا کدی ندارید دوستان؟ لطفا راهنمایی کنید دوست عزیز برای تایید برنامه از طرف بازار لازمه که مطالب بطور کامل نمایش داده بشن.بعدش میتونی اونا رو محدود به درون پرداخت کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ میدونم دادا. فعلا میخوام ببینم چجوریه تا بعدا دردسر نشه یکی از دوستان این کد رو به من داد ولی نمیدونم چجوری برای این برنامه استفاده کنم If File.Exists(File.DirInternal,"khred.txt")=True Then اینجا اون چیزای رو که میخوای نمایش بدی رو کداشو اینجا بزار Else و اگه نشوده بود اینجا مثلا یه پیام نشونش بده End If ولی قبلش باید یه کدی باشه که بعد از پرداخت فایل txt رو اجرا کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ --- پوزش به خاطر این پست --- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ از فایل ها استفاده نکنید از preference activity استفاده کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ از فایل ها استفاده نکنید از preference activity استفاده کنید . چظوری دوست عزیز؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ از فایل ها استفاده نکنید از preference activity استفاده کنید . منظورتون از preference activity چیه؟میشه یکم توضیح بدین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ میدونم دادا. فعلا میخوام ببینم چجوریه تا بعدا دردسر نشه یکی از دوستان این کد رو به من داد ولی نمیدونم چجوری برای این برنامه استفاده کنم If File.Exists(File.DirInternal,"khred.txt")=True Then اینجا اون چیزای رو که میخوای نمایش بدی رو کداشو اینجا بزار Else و اگه نشوده بود اینجا مثلا یه پیام نشونش بده End If ولی قبلش باید یه کدی باشه که بعد از پرداخت فایل txt رو اجرا کنه؟ Sub lv_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If File.ReadString(File.DirInternal , "fullapp.txt") = True Then If (File.Exists(File.DirInternal,"fullapp.txt")=True) Then اینجا اکتیویتی درون پرداخت رو بزار StartActivity("motalee") End If End If end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ آقا امین نگفتی منظورتون از preference activity چیه؟ چجوری میشه برای پرداخت اضاف کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما از فایل برای ذخیره سازی استفاده می کنید خوب فایل مشکلات بسیار تا بسیار زیادی دارند به جای استفاده از فایل ها برای درون پرداخت یا ذخیره سازی چیزهای دیگه می تونی preference activity استفاده کنید این یه کتابخونه هست که توسط خود ارل منتشر شده در جاوا هم از همین استفاده می کنند روش کار باهاش هم بسیار ساده هست من در برنامه هام ازش استفاده می کنم یه نمونه سورس دارم پیداش کردم براتون می گذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/5728-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/ در داخل این پست سورس گذاشته شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام . من دارم یه کتاب میسازم. میخوام دوسه تا مطلب نمایش داده بشه ولی بقیه بعد از پرداخت نمایش داده بشن. سورسی یا کدی ندارید دوستان؟
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.