AMiR 18 ارسال شده در 9 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 سلام میخوام یه باتن رو از خارج صفحه به داخل صفحه بیارم ولی نمیدونم چطوری !!! خیلی با این خاصیت Translate ور میرم ولی باز نمیتونم یعنی نمیدونم باید چیکار کنم! باید تو دیزاین اسکریپت جایی اصلی رو مشخص کنم و با انیمیشن از خارج صفحه بیارم داخل یا نه؟ تو خط دستوری انیمیشن باید مکان رو با دیپ مشخص کرد یا با درصد هم میشه؟ ممنون میشم با یه نمونه کدی راهنماییم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 10 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 اگه امکانش هست یه کمکی بکنین سرچ هم کردم ولی به جواب نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 دوست عزیز نباید تاپیک رو قبل از دوازده ساعت بیارید بالا برای این کارمی تونید از کتابخانه انیمیشن پلاس استفاده کنید افکت های مختلفی به همراه تنظیمات زیادی داره اموزشش هم توی انجمن موجود هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 10 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 دوست عزیز نباید تاپیک رو قبل از دوازده ساعت بیارید بالا برای این کارمی تونید از کتابخانه انیمیشن پلاس استفاده کنید افکت های مختلفی به همراه تنظیمات زیادی داره اموزشش هم توی انجمن موجود هست خوب الان که 13 ساعت گذشته بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 ساعت انجمن از روی ساعت کامپیوتر تنظیم می شه؟ اخه ساعت انجمن انگار یکم بهم ریخته برای من؟در هر صورت ببخشید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiR 18
سلام
میخوام یه باتن رو از خارج صفحه به داخل صفحه بیارم ولی نمیدونم چطوری !!!
خیلی با این خاصیت Translate ور میرم ولی باز نمیتونم یعنی نمیدونم باید چیکار کنم!
باید تو دیزاین اسکریپت جایی اصلی رو مشخص کنم و با انیمیشن از خارج صفحه بیارم داخل یا نه؟
تو خط دستوری انیمیشن باید مکان رو با دیپ مشخص کرد یا با درصد هم میشه؟
ممنون میشم با یه نمونه کدی راهنماییم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.