طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من یه برنامه برای شهادت امام صادق درست کردم. میخوام بدونم امروز انتشار بدم یا فردا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ طاها جان همون موقع که شما رو دکمه انتشارکلیک می کنی که برنامه نمی ره توی بازار خودت که می دونی اکثر مارکت یکی دو روز طول میکشه تا سرور اپدیت پیدا شه و برنامه نمایش داده بشه پس بهتره همین الان دست به کار شی تا شب دیگه برنامت بره تو بازار تا صبح توی تازه ها بمونه تا صبح شهادت برنامه توی تازه ها باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ طاها جان همون موقع که شما رو دکمه انتشارکلیک می کنی که برنامه نمی ره توی بازار خودت که می دونی اکثر مارکت یکی دو روز طول میکشه تا سرور اپدیت پیدا شه و برنامه نمایش داده بشه پس بهتره همین الان دست به کار شی تا شب دیگه برنامت بره تو بازار تا صبح توی تازه ها بمونه تا صبح شهادت برنامه توی تازه ها باشه آخه من یه برنامه داشتم به اسم پیامک عید فطر. همون موقع که کلیک کردم رو انتشار، رفت تو بازار. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ حالا اون استثنا ولی از همین موقع انتشار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خب شما شانس اوردی سرور زود اپدیت شده ولی شما بیا یه میانگین بگیر از زمانی که برنامه هات انتشار پیدا کرده تا زمانی که رفته تو بازار بعد یه جوری تنظیم کن که برنامت تا صبح توی تازه های بازار بمونه فک کنم اگر ساعت هفت انتشار بدی برنامه رو نه دیگه می ره رو بازار و توی تازه ها می مونه درکل برنامه دست خودت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ هفت صبح یا شب؟ بازار موقع انتشار اینو میگه دقت داشته باشید که به دلیل همگامسازی سرورهای بازار، ممکن است انتشار برنامه حداکثر یک ساعت به طول بیانجامد. حداکثر یک ساعت ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ ساعت 8 شب بهترین موقع است البته از ساعت 7:30 به بعد ... بعدشم بعضی ها از قبل پیام میدن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون از همگی. دوستان دیگه هم اگه نظری دارن بگن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ دیگه کسی نظری نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ بنظر من هم ساعت ۵ بزن انتشار رو دیگه حداکثر تا ۸ میره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ منظور من هفت شب بود ولیحالا که می بینم نوشته یک ساعت پس بهتره هفت و نیم تا هشت شب بدی تا لااقل تا صبح توی تازه ها بمونه اگر پنج عصر بدی یه چند تا برنامه دیگه هم میاد جلوت و امکان داره توی اول لیست نباشی و بری وسطای لیست ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من یه برنامه برای شهادت امام صادق درست کردم. میخوام بدونم امروز انتشار بدم یا فردا؟ سلام اگه دقیقا انتشار دستی رو زدی بنظر من طوری تنظیم کن امشب ساعت حدودو 10-11 تو بازار باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اگه دقیقا انتشار دستی رو زدی بنظر من طوری تنظیم کن امشب ساعت حدودو 10-11 تو بازار باشه بنظرت یه کم دیر نیست؟ آخه ملت بعد اذان شروع به ارسال پیامک تسلیت میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ بنظرت یه کم دیر نیست؟ آخه ملت بعد اذان شروع به ارسال پیامک تسلیت میکنن خوب اگه حدود ساعت 6-7 بزاری که بهتره ولی دیه تا آخرشب و فردا یکم میره پایین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ به نظر من ساعت 5 بزن تا بره تو بازار رو اینا میشه 7 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ به نظر من ساعت 5 بزن تا بره تو بازار رو اینا میشه 7 نه باو. من یکی از برنامه هامو انتشار دستی کردم،بعد از کلیک همون موقع رفت تو بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. من یه برنامه برای شهادت امام صادق درست کردم. میخوام بدونم امروز انتشار بدم یا فردا؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.