طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من نیاز فوری به یه سورس اسلاید منو دارم . لطفا اگه کسی داره بفرسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ چه نوع اسلاید منوای ؟ به صورت لیستی یا کشویی؟ نمونه هاش به وفور توی انجمن موجود هست از هر نوعی که بخوای به همراه کتابخانه ... فقط کافیه سرچ کنی «اسلاید منو» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ از اینایی که از چپ یا راست میکشی باز میشه و بعدش خلاف جهت میکشی بسته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ بله همین ها و چند نوع دیگه سرچ کنید به نتیجه می رسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ بله همین ها و چند نوع دیگه سرچ کنید به نتیجه می رسید سرچ کردم و همه رو امتحان کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم که تاپیک زدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ از اینایی که از چپ یا راست میکشی باز میشه و بعدش خلاف جهت میکشی بسته میشه توی انجمن مثل این هست جستجو کنید http://answercenter.ir/topic/232-slidmenu-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%88/ این سورس گالری نصفه و نیمه رو هم دانلود کنید ک خودم نوشتم ، اسلاید منوی ساده و شیکی داره ، از همین اموزشای تو انجمن ساختمش http://s3.picofile.com/file/8203159400/%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9_%D8%B9%DA%A9%D8%B3.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. من نیاز فوری به یه سورس اسلاید منو دارم . لطفا اگه کسی داره بفرسته
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.