mahdi tahan 723 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام من خیلی داخل انجمن گشتم و چیزی دستم رو نگرفت میخواستم ببینم راهی هست که به لیست ویوم لیمیت داد یعنی چنتا چنتا لودش کرد. اخ کلی فیلد داخل دیتابیسم و یکباره بخواد لود کن برنامه با افت سرعت مواجه میش ممنون میشم اساتید کمک کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ من با این کد نصف فیلدای لیست ویومو میگیرم.چیکار کنم که به ایدی 30 رسید بقیشو از دیتابیس بگییره c = s.ExecQuery("Select * from jahad WHERE id BETWEEN 1 AND 30") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خدمت شما : http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=9 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خدمت شما : http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=9 داداش اون لیمیت دادن ب اسکرول ویو چیزی ک من میخوام فرق میکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ تشکر از آقای غفاری و شهاب @@mtd, در این موضوع بسیار در انجمن بحث شده میتونید همین 1 و 30 رو اصلا به صورت int تعریف کنید و هر موقع ListView به آخر رسید ادامه Load رو انجام بده ( قبلش مقدار int هارو زیادتر کنی ) خب چطور لود کنه بعدش ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان کسی ننظری نداره!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برادرم میتونی یه کاری بکنی... یه دکمه ادامه یا صفحه بعد بذار و بیا افست رو تغییر بده اینو ببین برادرم بحث شده در بارش http://answercenter.ir/topic/5476-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ تشکر از آقای غفاری و شهاب @@mtd, در این موضوع بسیار در انجمن بحث شده میتونید همین 1 و 30 رو اصلا به صورت int تعریف کنید و هر موقع ListView به آخر رسید ادامه Load رو انجام بده ( قبلش مقدار int هارو زیادتر کنی ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
من خیلی داخل انجمن گشتم و چیزی دستم رو نگرفت
میخواستم ببینم راهی هست که به لیست ویوم لیمیت داد یعنی چنتا چنتا لودش کرد.
اخ کلی فیلد داخل دیتابیسم و یکباره بخواد لود کن برنامه با افت سرعت مواجه میش
ممنون میشم اساتید کمک کنن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.