alinoori 123 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ این عکس مربوط به برنامه کتابساز اندرویده که برای تغییر رنگ متن از این روش استفاده کرده.که خیلی قشنگه. ایا راهی داره همچین چیزی ساخت؟ نه اینقدر حرفه ای نصف اینم باشه ما راضی میشیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ در این تاپیک می تونید جواب رو پیدا کنید با کمک مهدی ایزدی عزیز و یک صلوات برای سلامتی آقا امام زمانhttp://answercenter.ir/topic/6681-%D9%BE%DB%8C%D9%86%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-color-picker-%DB%8C%D8%A7-%D8%B7%DB%8C%D9%81-%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ شاید وجود داشته باشه .. شاید نه شاید در ورژن بعدی حتما باشه ...........خودمم نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خب خدا رو شکر یه سایت پیدا کردم برای پیدا کردن کد هگزا دسیمال رنگ ها. http://www.colorpicker.com/ اگه بشه اینو اورد تو بیسیک عالی میشه. پژمان کجایی؟ بیا ببین گت المنت میشه یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به اساتید و عزیزان پست رو بالا میارم چون چیزی نتونستم با سرچ پیدا کنم و قصد دارم برای تغیر رنگ محیط برنامه با یک همچین مثالی از کاربر رنگ مورد نظرش رو بگیرم آیا کتابخونه ای هست و یا چه روشی رو پیشنهاد میکنیدبا تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alinoori 123
این عکس مربوط به برنامه کتابساز اندرویده
که برای تغییر رنگ متن از این روش استفاده کرده.که خیلی قشنگه.
ایا راهی داره همچین چیزی ساخت؟
نه اینقدر حرفه ای نصف اینم باشه ما راضی میشیم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.