alinoori 123 ارسال شده در 10 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 این عکس مربوط به برنامه کتابساز اندرویده که برای تغییر رنگ متن از این روش استفاده کرده.که خیلی قشنگه. ایا راهی داره همچین چیزی ساخت؟ نه اینقدر حرفه ای نصف اینم باشه ما راضی میشیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 در این تاپیک می تونید جواب رو پیدا کنید با کمک مهدی ایزدی عزیز و یک صلوات برای سلامتی آقا امام زمانhttp://answercenter.ir/topic/6681-%D9%BE%DB%8C%D9%86%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-color-picker-%DB%8C%D8%A7-%D8%B7%DB%8C%D9%81-%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 10 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 شاید وجود داشته باشه .. شاید نه شاید در ورژن بعدی حتما باشه ...........خودمم نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 10 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2015 خب خدا رو شکر یه سایت پیدا کردم برای پیدا کردن کد هگزا دسیمال رنگ ها. http://www.colorpicker.com/ اگه بشه اینو اورد تو بیسیک عالی میشه. پژمان کجایی؟ بیا ببین گت المنت میشه یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 سلام به اساتید و عزیزان پست رو بالا میارم چون چیزی نتونستم با سرچ پیدا کنم و قصد دارم برای تغیر رنگ محیط برنامه با یک همچین مثالی از کاربر رنگ مورد نظرش رو بگیرم آیا کتابخونه ای هست و یا چه روشی رو پیشنهاد میکنیدبا تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alinoori 123
این عکس مربوط به برنامه کتابساز اندرویده
که برای تغییر رنگ متن از این روش استفاده کرده.که خیلی قشنگه.
ایا راهی داره همچین چیزی ساخت؟
نه اینقدر حرفه ای نصف اینم باشه ما راضی میشیم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.