طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام صادق(ع) ، این برنامه رو تقدیم حضور میکنم. نظر فراموش نشه. https://cafebazaar.ir/app/ir.havijroid.emamsadegh/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ آفرین برنامه خوبی بود ، اجرتون با امام صادق (ع) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خوبه اما اگر برنامه اولی می بود!!! انتقادات : - قسمت احدیث و سخن ها رو شخصی سازی تر می کردید! معلومه سورس ویرایش کردید!! خوبی ها : - رابط کاربری خوب - گرافیک نسبتا زیبا نمره : 19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ چجوری از اون عکس طبلیغاتیها درست کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ ایده خوب 18 گرافیک 19 دمت گرم به قول دوستمون اجرت با امام صادق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ چجوری از اون عکس طبلیغاتیها درست کردی با عکس ها و تصاویر لایه باز اینجارو ببین ب دردت میخوره http://answercenter.ir/forum/21-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ عالیه گرافیک و ایده:20 التماس دعای فرج لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ برنامت خوبه ولی خیلی معلومه که سورس رو ویرایش کردی حتی عکس ها رو عوض نکردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان بنده قصد سختگیری ندارم ولی واقعا کیفیت برنامه ها از 50 تا 1-2 تا شون استاندارد و خوب میشه شما توی صفحه اولت از از طرح های اسلیمی استفاده کردی بعد توی صفحه پیامک هات اومدی از طرح فلت استفاده کردی. ..... (زحمت تغییر آیکون های مولتی پنل رو هم به خودتون ندادید) ماک اپ ها هم زیاد جالب نیست میتونستید از گوشی های بهتری استفاده کنید. قبلا هم سر یه برنامه دیگه بهتون گفته بودم که حداقل سورس هم ویرایش میکنید شخصی سازی کنید تا حد ممکن ولی کو گوش شنوا.... ایده رو 20 میدم چون به هر حال نیتون خوب بوده گرافیک 11 چون طرح ها به هم نمیخورن خلاقیت خودتون هم 15 بهتره یکم سختیگری کنیم رو برنامه ها تا کیفیت کار بالاتر بیاد ... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان بنده قصد سختگیری ندارم ولی واقعا کیفیت برنامه ها از 50 تا 1-2 تا شون استاندارد و خوب میشه شما توی صفحه اولت از از طرح های اسلیمی استفاده کردی بعد توی صفحه پیامک هات اومدی از طرح فلت استفاده کردی. ..... (زحمت تغییر آیکون های مولتی پنل رو هم به خودتون ندادید) ماک اپ ها هم زیاد جالب نیست میتونستید از گوشی های بهتری استفاده کنید. قبلا هم سر یه برنامه دیگه بهتون گفته بودم که حداقل سورس هم ویرایش میکنید شخصی سازی کنید تا حد ممکن ولی کو گوش شنوا.... ایده رو 20 میدم چون به هر حال نیتون خوب بوده گرافیک 11 چون طرح ها به هم نمیخورن خلاقیت خودتون هم 15 بهتره یکم سختیگری کنیم رو برنامه ها تا کیفیت کار بالاتر بیاد ... موفق باشید استاد، من تازه یه ماه برنامه نویسی یاد گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ استاد، من تازه یه ماه برنامه نویسی یاد گرفتم هنوز به اون درجه نرسیدیم داداش.... ببین من منظورم این بود از نظر طراحی بیشتر دقت کن. شما که زحمت کشیدی تا اینجا کار رو انجام دادی بهتر بود مولتی پنل رو شخصی سازی میکردی، آیکون های فلت رو تغییر میدادی و یه اسپلش بهتر قرار میدادی. قطعا برنامه بهتر میشد..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.