رئوف رضایی 536 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان این مشکل برام پیش اومده خیلی کارم گیره میشه راهنمایی کنید تا حالا بر نخورده بودم B4A version: 5.00 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.01s) Generating R file. (0.11s) Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_51 src\new\insta\fandogh\main.java:1: error: <identifier> expected package new.insta.fandogh; ^ 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ نه شهاب جان مشکلم حل شد پوشه کتابخونه هارو از دروایو G که کلی پوشه موشه داشت تا برسه بهش راحت آوردم رو دسکتاپ حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ شما داخل این مسیر فایلی رو دستکاری کردید ؟ Object\src\new\insta\fandogh\ داره میگه این فایل مشکل داره main.java فکر می کنم مربوط به اکتیویتی main بشه کد هاشو چک کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ نه دست نزدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام رئوف جان پکیج نیم رو عوض کن ببین ردیف میشه؟ انگار کلمه New رو باهاش مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رئوف رضایی 536
سلام دوستان
این مشکل برام پیش اومده خیلی کارم گیره
میشه راهنمایی کنید
تا حالا بر نخورده بودم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.