Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطوری می شه تو صفحه بشه دو دکمه رو فشار داد! مثلا دو تا باتون داریم! یکی برای بالا رفتن مثلا یه imageview و یکی هم برای جلو رفتن. حالا چطوری این دو تا با هم فشرده بشن که imageview یه حرکت متمایل به هر دو رو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ Button1_click Iv1.left = IV.left +1 End sub Button2_click Iv1.top = IV.top +1 End sub این باید کار کنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ من می خوام که مثلا کاربر با دو انگشتش هر دو باتون رو همزمان بتونه فشار بده! و هر دو هم کار رو انجام بدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ من می خوام که مثلا کاربر با دو انگشتش هر دو باتون رو همزمان بتونه فشار بده! و هر دو هم کار رو انجام بدن. خب شما اینا رو تو button down بنویس! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خب شما اینا رو تو button down بنویس! تو یه سایتی یه سورسی دیدم در این رابطه آیا با این کار می کنه؟؟ سورس ساز قانون بود فکر کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ تو یه سایتی یه سورسی دیدم در این رابطه آیا با این کار می کنه؟؟ سورس ساز قانون بود فکر کنم آره از همون استفاده کنید. الان باید سرچ کنید: ساز قانون ، احتمالا پیداش میکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ دوست گلم شما از خاصیت مولتی تاچ باید استفاده کنی که تو لایبری فون هست و دو خط کده آموزش داده خودش داخل لایبری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام دوستان
چطوری می شه تو صفحه بشه دو دکمه رو فشار داد!
مثلا دو تا باتون داریم! یکی برای بالا رفتن مثلا یه imageview و یکی هم برای جلو رفتن.
حالا چطوری این دو تا با هم فشرده بشن که imageview یه حرکت متمایل به هر دو رو نشون بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.