pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام . و خست نباشید خدمت تمامی کاربران انجمن . اقا من دوتا کمک میخوام . لطفا کمکم کنید . من اول یه تامیر میخوام که به صورت دستی شروع به کار کند و بعد از اتمام اون یه دستور اجرا بشه. دومم اینکه یه کد برای خاموش کردن اسکرین گوشی میخوام همانند زمانی که کلید پاور را فشار بدهیم . ممنون کمک کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ کلید پاور چی اقا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ کلید پاور چی اقا ؟ فکر نکنم بتونید کاری بکنید که مستقیم روی کلید پاور کلیک بشه و صفحه خاموش بشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اقا احتمالا باید یه چیزایی باشه . لطفا کمکم کنید . واقعیتش میخوام یه برنامه بسازم برای محدود کردن کودکان از موبایل . اگه راه دیگه ای هست بگید بطفا فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز من چند ماه پیش دنبال این مطلب بودم اگه پیدا کردی به منم یه خبری بده -- میخاستم دستورات shutdown - restart مثل کامپیوتر تو موبایل هم اجرا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ میخاستم دستورات shutdown - restart مثل کامپیوتر تو موبایل هم اجرا کنم برای این کار گوشی باید حتما روت شده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ خب بعد باید چه کدی بنویسیم . اقای ایزدی این کدی که برای ویجیت های خاموش کردن صفحه گوشی هست اونا هم اگه باشه کارم راه میفته ممنون . یه کمک کنید . فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان کسی هست کمک کنه . من خیلی گیرم فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ منم دنبال همچین چیزی بودم و میخواستم بنویسیم. برای قفل کردن گوشی باید از AdminiStrator اجازه گرفته بشه ، اما مثل اینکه کتابخونش مشکل داره اصلا همچین کاری نمیکنه. برای خاموش کردن هم ارل گفت امکان نداره ، اگه هم داشته باشه از طریق جاوا هست ، و به گفته خودشون فقط روی گوشی های روت شده عمل میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ خب این نرم افزارا چجوری کار میکنند فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ خب این نرم افزارا چجوری کار میکنند فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk کدوم نرم افزار ها؟ میشه معرفی کنید؟ با بیسیک4اندروید نوشته نشدن!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ البته اینو بگم دارم روش کار میکنم،بزودی نحوه ی خاموش کردن گوشی رو قرار میدم. (اما فقط برای روت شده جواب میده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ واسه تایمر Dim timer1 As Timer Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) timer1.Initialize("timer1",1500) timer1.Enabled = True End Sub Sub timer1_tick StartActivity(menu) Activity.Finish timer1.Enabled = False End Sub با این دستور بعد گذشت اون زمان دلخوا می ره داخل اکتیویتی منو ( مثلا) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pardazeshmovazi 21
سلام . و خست نباشید خدمت تمامی کاربران انجمن . اقا من دوتا کمک میخوام . لطفا کمکم کنید .
من اول یه تامیر میخوام که به صورت دستی شروع به کار کند و بعد از اتمام اون یه دستور اجرا بشه.
دومم اینکه یه کد برای خاموش کردن اسکرین گوشی میخوام همانند زمانی که کلید پاور را فشار بدهیم . ممنون کمک کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.