mclub 20 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام و عرض ادب . دوستان و اساتید محترم چند سوال داشتم یکی اینکه محتویات یک فولدر به نام pictures رو بشماره و تعداد و حجمشون رو کلا به من بده میخوام که یه پوشه ای رو که به اسم filip رو خودش و محتویاتش کاملا انتقال بدم به یه جای دیگه مثلا روت مموری یا هرچیز دیگه فقط سرجاش نباشه سوال بعدی اینکه میخوام فایلی رو هراه با محتویاتش دیلیت کنم کامل لطفا راهنمایی کنین کدش چه شکلی و چه کتابخونه ای میخواد . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mclub 20 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ میشه پاسخ هاتونو از ما دریغ نکنین ؟ نیاز دارم خواهشا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mclub 20 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ نیازدارم کسی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز اسپم ندید! مدیران پیگیری کنند. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mclub 20
سلام و عرض ادب .
دوستان و اساتید محترم چند سوال داشتم
یکی اینکه محتویات یک فولدر به نام pictures رو بشماره و تعداد و حجمشون رو کلا به من بده
میخوام که یه پوشه ای رو که به اسم filip رو خودش و محتویاتش کاملا انتقال بدم به یه جای دیگه مثلا روت مموری یا هرچیز دیگه فقط سرجاش نباشه
سوال بعدی اینکه میخوام فایلی رو هراه با محتویاتش دیلیت کنم کامل لطفا راهنمایی کنین کدش چه شکلی و چه کتابخونه ای میخواد .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.