Pourya_m 5 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان میخوام یه ویجت ساعت آنالوگ گرافیکی خوشگل بسازم کسی هست که تا حالا ساخته باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya_m 5 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ میشه بگید فایلِ توش چیه؟ پسوند bas داره میشه بگید چطوری بازش کنم آخه من هنور اونقد مث دوستان تو برنامه نویسی حرفه ای نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ از منوی project گزینه add existing modoule رو بزنین و فایل رو انتخاب کنید؛ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ رو هر برنامه ای میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ نشد که. من اصافه کردم ولی نیومد تو ویجت های موبایل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. یکی تو سایت مرجع سوال کرده راجع به ویجت ساعت آنالوگ ، ارل جواب داده نمیشه... I don't think that it is possible to use the AnalogClock in a home screen widget. حالا باز نمیدونم.......... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ یه سورس ویجت ساعت دیجیتال داشتم ، شاید بدرتون بخوره. دانلود اما آنالوگ رو که حالا ارل اینجوری گفته! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya_m 5 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ هیشکی بلد نیس؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ هیشکی بلد نیس؟؟؟ دوست عزیز من دلیلی نداره اسپم بدید الکی!قوانین رو بخونید. این تاپیک رو مشاهده کنید بکارتون میاد. http://answercenter.ir/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=506 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Pourya_m 5
دوستان میخوام یه ویجت ساعت آنالوگ گرافیکی خوشگل بسازم
کسی هست که تا حالا ساخته باشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.