a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه کتاب ساختن دوستام برام متاسفانه بازار قبولش نکرد میگه که تو متنت بعضی از حروف از علامت سوال استفاده شده میگه اونارو بر طرف کن خودم چک کردم یه 6 7 جا از متن ینجوری بود.الان میخام بر طرف کنم نمیتونم کسی هست فقط یاد بده یکیشو درست کنم بقیه شو خودم درست میکنم لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ یکی از ماژول ها تو پروژه نیس یا مشکل داره چیو تغییر دادی؟ فایل دیتابیسو تغییر بدی باید .db ایدی یاهو مو ادد کن دادا a4.fran3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ تغییر بده به .bal ببین درست نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ تغییر بده به .bal ببین درست نمیشه کل فایل ها .bas هستش دادا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ شما همین یکی رو عوض کن ببین درست میشه خبرشو بده در تعجبم واسه من همش .bal هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ شما همین یکی رو عوض کن ببین درست میشه خبرشو بدهدر تعجبم واسه من همش .bal هستن --------------------------- Basic4android --------------------------- An error occurred. Error loading module: hamraheaval Could not find file 'C:\Documents and Settings\Shaygan\Desktop\BookWin\BookWin\hamraheaval.bas'. --------------------------- OK --------------------------- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ AA_v3.3 داری بیام تو سیستمتون؟ دلیل اینکه گفتم بیام تو سیستمتون این بود که شاید دوست نداشته باشید سورس برنامتون رو تو انجمن قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ AA_v3.3 داری بیام تو سیستمتون؟ اره درم ایدی یاهوتو بده ادد کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اسکایپ نمیرین؟ اگر میرین اسکایپ رو ادد کنید در غیره این صورت ایدی یاهو [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اسکایپ نمیرین؟ اگر میرین اسکایپ رو ادد کنیددر غیره این صورت ایدی یاهو [email protected] اسکایپ نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اگه با دیتا بیسه با navicat درستش کن اگه با تکسته با notepad لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ چی شو دقیق یاد بدیم؟ امکان داره متن اگر کپی , پست شده باشه به این شکل علامت سوال میندازه و شما باید فاصله رو کم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اگه با دیتا بیسه با navicat درستش کن اگه با تکسته با notepad database با nacicat درست کردم ولی ارور میده خب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ چی شو دقیق یاد بدیم؟ امکان داره متن اگر کپی , پست شده باشه به این شکل علامت سوال میندازه و شما باید فاصله رو کم کنید گرفتم متن رو درست کردم سیو کردم ولی میرم تا برنامه رو تبدیل کنم این ارور رو میده: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اینجا از این فایل hamraheaval..bal داره مورد میگیره چک کن ببین هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ یکی از ماژول ها تو پروژه نیس یا مشکل داره چیو تغییر دادی؟ فایل دیتابیسو تغییر بدی باید .db لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اینجا از این فایل hamraheaval..bal داره مورد میگیره چک کن ببین هست پسوندش bas هست hamraheaval.bas لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a4-france 10
سلام دوستان
یه کتاب ساختن دوستام برام متاسفانه بازار قبولش نکرد
میگه که تو متنت بعضی از حروف از علامت سوال استفاده شده میگه اونارو بر طرف کن
خودم چک کردم یه 6 7 جا از متن ینجوری بود.الان میخام بر طرف کنم نمیتونم
کسی هست فقط یاد بده یکیشو درست کنم بقیه شو خودم درست میکنم
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.