من توی دیتابیس sqlite چهارتا تیبل دارم که هر کدوم، یه چیزی رو دخیره میکنن
خوب
حالا من میخوام توی صفحه اصلی برنامه ، بیام و مقادیری رو هم از جدول شماره 1 مثلا و هم از جدول شماره 2 بگیرم اینو ببینید
cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM addvers CROSS JOIN comments")
For i = 0 To cur.RowCount - 1
cur.Position = i
ListView1.AddTwoLines2(cur.GetString("title"),"comments : " & cur.RowCount,cur.GetInt("id"))
Next
اینجا از دستور کراس اتفاده کردم که جواب نمیده و منطقیم هست
من میخوام مثلا وقتی ای دی این ردیف لیست ویو که از جدول 1 میاد، یک هست، بره توی جدول دوم و هر رکوردی که subid یک داره مثلا، بشماره برام
همینطور برای ردیف دوم، بره و تعداد ساب ایدی های 2 رو بشماره و بیاره
و در قسمت second line لیست ویو، نشونش بده....
این از این
دوم اینکه به نظرتون، برای ساخت همچین برنامه ای که شامل 4 تا جدول هست، مثلا تبلیغات، که هم از طریق کد یوزر مربوط میشه به تبلیغ دهنده و هم کامنت ها که از طریق کد تبلیغ، مربوط میشن به جدول یوزرز، بهتره از چه روشی استفاده کرد؟
حالا در باره بانک انلاین،
من میخوام خروجی php ، از دو جدول باشه
یعنی، بیاد و اطلاعات یک جدول رو بگیره، به همراه چند فیل از یه جدول دیگه که به هم مربوطن
مثلا
بیاد و ستون id name title رو از جدول یک و rowcount کوئری ای که subid 1 داره رو هم بگیره و قرار بده به این شکل کلی
id#name#title#rowcount
در ضمن، به غیر از این روش، یعنی گرفتن اطلاعات بعه این شکل(Result بیاد توی یک صفحه و ما دانلودش کنیم و اسپلیت و ...) روش دیگه ای هم هست برای ارتباط با دیتابیس انلاین؟
سوال
shahab.es 5,429
سلام دوستان
خوبید؟
چند تا سوال داشتم
یکی اینکه
من توی دیتابیس sqlite چهارتا تیبل دارم که هر کدوم، یه چیزی رو دخیره میکنن
خوب
حالا من میخوام توی صفحه اصلی برنامه ، بیام و مقادیری رو هم از جدول شماره 1 مثلا و هم از جدول شماره 2 بگیرم اینو ببینید
اینجا از دستور کراس اتفاده کردم که جواب نمیده و منطقیم هست
من میخوام مثلا وقتی ای دی این ردیف لیست ویو که از جدول 1 میاد، یک هست، بره توی جدول دوم و هر رکوردی که subid یک داره مثلا، بشماره برام
همینطور برای ردیف دوم، بره و تعداد ساب ایدی های 2 رو بشماره و بیاره
و در قسمت second line لیست ویو، نشونش بده....
این از این
دوم اینکه به نظرتون، برای ساخت همچین برنامه ای که شامل 4 تا جدول هست، مثلا تبلیغات، که هم از طریق کد یوزر مربوط میشه به تبلیغ دهنده و هم کامنت ها که از طریق کد تبلیغ، مربوط میشن به جدول یوزرز، بهتره از چه روشی استفاده کرد؟
حالا در باره بانک انلاین،
من میخوام خروجی php ، از دو جدول باشه
یعنی، بیاد و اطلاعات یک جدول رو بگیره، به همراه چند فیل از یه جدول دیگه که به هم مربوطن
مثلا
بیاد و ستون id name title رو از جدول یک و rowcount کوئری ای که subid 1 داره رو هم بگیره و قرار بده به این شکل کلی
id#name#title#rowcount
در ضمن، به غیر از این روش، یعنی گرفتن اطلاعات بعه این شکل(Result بیاد توی یک صفحه و ما دانلودش کنیم و اسپلیت و ...) روش دیگه ای هم هست برای ارتباط با دیتابیس انلاین؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
اگر لازمه، بگید 3 تا تایپک جداگونه بزنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.