arf 30 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من با b4a در کامپیوترم کار میکنم.الان که ریختم تو لبتاپم اروری که پیوست کردم رو می ده لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ من قبلا تو کامپیوترم کار کردم تو لبتاپم کار نمی کنه اینم تصویری از کانفینگی که کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم.... من تاحالا همچین ارروری ندیدم. اینطور مشکلات بخاطر جاوا هم ممکنه پیش بیاد!! حذفش کنید دوباره نصب کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ فکر نکنم تمام سورس های شما این اخطار رو بده درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ درود منم با حامد عزیز موافق هستم بعید میدونم روی همه ی سورس های شما این خطا رو بده این خطا گفته که این سورس واسه این PlatForm ای که شما دارید با API 11 نیست ! اگه سایر سورس های شما مشکلی ندارن و باز میشن باید API خودتون رو به ورژن بالاتری(مثلا 19 یا 21) تغییر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BaSiC-CoDeR 0 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ بنظر من هم چندتا سورس دیگه تست کنید بعدش جاوا رو reinstall کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ منظورتون از کانفیتگ چیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ مثل اینکه شما تازه بیسیک رو راه اندازی کردین. اگه ابزارهارو نصب کردین از طریق: Tools>Configure Paths کانفیگ رو انجام بدین. -------------------------------------------- درضمن اگه ، طبق آموزش های متنی یا تصویری و دانلود ابزار ها از سایت ما پیش برید به مشکلی برنمیخورید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ با همه ی سورس ها همبن ارور رو میده حتی زمانی که یه خط دستور ننوشتم و تازه برنامه رو باز کردم. به پیشنهاد یکی از دوستان پاک کردم و دوباره ریختم ولی فایده نکرد. نسخ مختلف بیسیک ۴ اندروید رو هم تست کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ با همه ی سورس ها همبن ارور رو میده حتی زمانی که یه خط دستور ننوشتم و تازه برنامه رو باز کردم. به پیشنهاد یکی از دوستان پاک کردم و دوباره ریختم ولی فایده نکرد. نسخ مختلف بیسیک ۴ اندروید رو هم تست کردم. یک عکس از SDK Manager خودتون پیوست کنید لطفا ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم، یک بار که زدید، یه رفرش بکنید صفحه رو .... اگر نبود، ارسال کنید بار دیگه، اینطوری بشه، اخطار دریافت میکنید.... چشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ یک عکس از SDK Manager خودتون پیوست کنید لطفا ! sdk manager رو که باز می کنم یه صفحه cmd باز میشه و سریع بسته می شود. از چیه sdk manager عکس بگیرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ شما حالت کامپکت رو گذاشتین رو دباگ باید بزارید رو حالت زیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ تفاوتی نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز به احتمال زیاد درست کانفینگ نکردید، لفطفا یه عکس از کانفینگ قرار بدید. از وصل بودن شبیه ساز هم اطمینان حاصل فرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ از چیه sdk manager عکس بگیرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید تکرار شد اینترنتم کند شده فکر دیدم نیومده دوباره فرستادم بعد همشون با هم اومدن برادرم، یک بار که زدید، یه رفرش بکنید صفحه رو .... اگر نبود، ارسال کنید بار دیگه، اینطوری بشه، اخطار دریافت میکنید.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arf 30
سلام
دوستان من با b4a در کامپیوترم کار میکنم.الان که ریختم تو لبتاپم اروری که پیوست کردم رو می ده
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.