shaolin 11 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز خسته نباشی واقعا گل کاشتی اگه StdActionBarHelper داری بزار واسه ما نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ بفرمایید اینم از این کتابخونه StdActionBarHelper خودم داشتمش بزن تو رگ حالشو ببر StdActionBarHelper.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان تا جای ممکن اینجا سوال جواب نکنید و موضوع جدید واسه سوالتون ایجاد کنید.در خواست دو تا کتابخانه ی خیلی مهم دارم که گوگل گفته باید از این به بعد از این API استفاده کرد برای موقعیت یابی. http://www.b4x.com/android/forum/threads/fusedlocationprovider.50614/ و http://www.b4x.com/android/forum/threads/rsfluffylocation-battery-friendly-background-location-updates.35988/ به شدت این کتابخونه ها رو لازم دارم یکی بگیره اینا رو. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگه کتابخونه ی rspopupmenu رو لطف کنید ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ بفرما RSPopupMenu.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ContentChooser رو پیدا نکردم توی لیست لیب هام ! میشه بزارید واس دانلود ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ آقا حل شد شرمنده یادم رفته بود جزیی از phone هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ContentChooser رو پیدا نکردم توی لیست لیب هام !میشه بزارید واس دانلود ؟ خواصیت ContentChooser توی کتابخانه Phone هست که دارید *همینه* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DH 1999 12 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان من تازه کارم و الان هرکار می کنم b4a م یک سری از کتابخانه هایی که دانلود کردم رو شناسایی نمی کنه. میشه راهنمایی م کنین که چجوری باید این کتابخونه هارو اجرا کنم؟؟؟ ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ شما باید کتابخانه هاتون رو در پوشه Libraries موجود در محل نصب B4A کپی کنید که هر کتابخانه شامل دو فایل با پسوند jar. و xml. هستش. و برای استفاده از اون ها باید در محیط بیسیک 4 آندروید سمت چپ پایین چنتا تب وجود داره و شما باید از قسمت Lib کتابخانه مورد نظرتو پیدا کنید و تیکشو بزنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbaspower 10 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام وخسته نباشید میخواستم بدونم آیا کتابخانه ای وجود دارد که نوتفیکشن (پیام وتاریخ و ایمیل وآب وهوا و کال ) را تو لاک اسکرین وقتی صفحه خاموش باشه فرا بخونه و نشون بده وبتونم رنگ صفحه یا فونت و رنگ نوشته را تغییر داد . با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-bikalle 10 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید لطفا یک نفر کتابخانه SlidingData رو بذاره اینجا ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-bikalle 10 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ آقا لطفا بذارید لازم دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-bikalle 10 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ لطفا رسیدگی کنید از ظهر ساعت 1 میگردم اما پیدا نمیکنم تورو خدا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به همگی لطفا محتویات این لینک رو یکی از دوستان لایسنس دار بگیره.ممنون http://www.b4x.com/android/forum/threads/class-compass.26749/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان لایسنس دار؟؟؟؟؟*r24**badboys* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ بسمه تعالی با سلام لطفا کتابخانه RtfLabel رو از لینک ذیل دانلود بفرمائید با تشکر توضیح: با این کتابخانه میتونید لیبلی داشته باشید که توش بطور اتوماتیک رنگ متن و پاراگراف بندی و bold کردن متن یا بخشی از اون و انتخاب کلمه و .. رو انجام بدید http://www.b4x.com/android/forum/threads/rtflabel.32455/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ بسمه تعالی با سرچی که کردم تو سایت های مختلف جهت لود متن بسیار حجیم پیشنهاد بافرینگ رو دادند اما ظاهرا نیاز به کتابخانه ش هست این کتابخانه رو آپ بفرمائید کتابخانه جهت بافرینگ با تشکر http://www.b4x.com/android/forum/threads/bytearraybuffer.34306/#content نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام با عرض خسته نباشید من قادر به دانلود این کتابخانه نیستم و خیلی بهش نیاز دارم میخواستم ببینم اگر میشه برام اپلود کنید یا علی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shervinjoon 23 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام کسی کتابخانه ی AHNavigationDrawer و UIUtils رو داره ؟؟؟؟ بدجوری گیر کردم Uiutils که خودم دارم نمی دونم چرا کار نمی کنه با اینکه تو لیست کتابخونه ها تیک زدم اش ولی وقتی مثلا میام می نویسم dim u as uiutils همینجوری نوشته هام قرمز می مونه و تعریف نمیشه گفتم شاید نسخه ای که من از این کتابخونه دارم با ورزن b4a 4.30 که دارم سازگار نیست دوستان خواهش می کنم لطف کنید کمک کنید .... نمی دونم چی کار کنم ... خیلی خیلی خیلی ممممممممممنون..... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.