ha88an 203 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ InputDialog کتابخونه نیست دوست عزیز بلکه تابعی از کتابخونه دیالوگه دیالوگ فوق العاده ممنون دوست عزیز من فایل ها رو رویختم توی پوشه کتابخانه b4a اما هنوزم ارور میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ فوق العاده ممنون دوست عزیز من فایل ها رو رویختم توی پوشه کتابخانه b4a اما هنوزم ارور میده دقت بیشتری کنید . هیچ مشکلی رو نباید داشته باشه . در صورتی که باز به مشکل خوردید مشکل خودتون رو توی تاپیک جداگانه مطرح کنید اینجا تاپیک درخواست کتابخانه هست نه حل مشکل کار با کتابخانه موفق باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yoyofbi 23 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کلاس Audio Visualizer رو میخواستم لینک: http://www.b4x.com/android/forum/threads/audio-visualizer.41850 تشکر دوستان لطفا یکی جواب بده تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ فوق العاده ممنون دوست عزیز من فایل ها رو رویختم توی پوشه کتابخانه b4a اما هنوزم ارور میده اینو تست بفرمایید مثال هم داره هم کتابخونه دیالوگ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. بنده به کتابخانه ripple view احتیاج دارم. ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. بنده به کتابخانه ripple view احتیاج دارم. ممنون هیچکس این کتابخونه رو نداره دوستان؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ به نظر Ripple Effect رو میخواین که مهدی جان قرار داده بودن : لینک 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ حل شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rph 0 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ فک کن الان کتابخونو رو داری به نظرت کدوم گوشی اندرویدی مادون قرمز داره ؟؟ خیلی از تبلت ها ساپورت می کنن... برای مثال نرم افزار quick remote برای کنترل تلویزیون از مادون قرمز استفاده می کنه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام کتابخانه mask edit text رو میخواستم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان به کتابخانه desinscripts نیاز داشتم پیشاپیش ممنون از لطفتون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام کتابخانه mask edit text رو میخواستم خدمت شما: دانلود 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان به کتابخانه desinscripts نیاز داشتم پیشاپیش ممنون از لطفتون http://answercenter.ir/topic/1803-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-desinscriptsb4a/ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/1803-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-desinscriptsb4a/ لینک کتابخونش متاسفانه اشتباهه! هر دو فایل سمپل هست اصلا کتابخونه نداره توی هیچ کدوم خودتون ببینید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
black_jay 0 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی داری. هم شما و هم دوستان روسی کتابخانه mListView داخلش استفاده شده. من ندارمش توی لیست کتابخانه هام. اگه ممکنه زحمت پیوست کردنش رو بکشید این کتابخانه رو پیدا نکردین ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من شدیدا به کتابخونه mlistview نیاز دارم لطف کنید پیوست کنید خیلی خیلی ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mzelecom 14 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه SteeringBehaviors برای ساخت بازی خیلی به درد میخوره لطفا برای دانلود قرار بدید ویژگی حرکت کاراکتر در جهت تعیین شده و خیلی امکانات دیگه ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ببخشید بنده کتابخانه stdviewpager رو نیاز داشتم ممنون میشم اگه کسی داره واسم اپلود کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ stdviewpager یه class از StdActionBar ، شما کتابخونه StdActionBar رو تیک بزن درسته StdActionBar.zip 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dariush1690 2 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بنده کتاب خونه RippleView رو نیاز دارم هر کی داره بزاره. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.