coco 1,746 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید! ripple.rar 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mzelecom 14 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یکی هم جواب منو بده. اینو واقعا نیاز دارم. http://www.b4x.com/android/forum/attachments/steeringbehaviors-v1-1-zip.18387/ ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. کتابخونه contact picker رو میخواستم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ درودی دوباره دوستان. کتابخونه rspopupmenu رو کسی داره برام آپ کنه؟! ممنون از زحماتتون http://www.basic4ppc.com/android/forum/threads/rspopupmenu.43602/ بفرمایید دوست عزیز: RSPopupMenu.rar 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان کتابخانه UsbSerial رو لازم داشتم لطفا اینم آدرس سایت اصلی : http://www.b4x.com/android/forum/threads/usbserial-library-supports-ftdi-arduinos-and-other-usb-serial-devices.24835/#content باتشکر کتابخانه UsbSerial 2.3 خدمت شما: UsbSerial 2.3.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام تو سایت اصلی یه کتابخونه هست بنام ClickableTextView اگر کسی میتونه اینو برام دانلود کنه...ممنون ادرس: http://www.b4x.com/android/forum/threads/clickabletextview-library.13135/ کتابخانه ClickableTextView خدمت دوستان ClickableTextView.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ آقا حمید دسته گلت درد نکنه بی زحمت این دوتارو هم اگه گیرت اومد برا ما بذار خدا خیرت بده MSMaterialMenu http://www.b4x.com/android/forum/threads/msmaterialmenu-animating-icons.44735/ و StdActionBarHelper کتابخانه MSMaterialMenu و StdActionBarHelper تقدیم دوستان StdActionBarHelper.rar MSMaterialMenu.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ با تشکر فراوان از دوستان عزیز میشه لطف کنید کتابخونه ی PdfViewer رو برامون بزارید. *قلب* کتابخانه PdfViewer PdfViewer.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان لطفا کتابخونه rspopupmenu رو دانلود کنید http://www.b4x.com/android/forum/threads/rspopupmenu.43602/ RSPopupMenu.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان کسی این کتابخونه رو داره AnimatedSlidingMenuسایت اصلی اسلاید منو از بالا رو می خوام اگر با کتابخونه دیگه ای هم میشه کار کرد لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ لطفا اگه کسی کتابخونه XtraView رو داره برامون آپ کنه ، مرسی*مرسی* سلام کتابخانه XtraViews خدمت شما: XtraViews.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه اسکرین از ارور بزارید و کتابخانه android-support-v4 رو دارید ؟ سلام کتابخانه android-support-v4 خدمت شما: android-support-v4.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ باسلام من داخل یک سورس کد یک متغییر دارم به این شکل که ارور میده Dim loc As MyLocationنیاز به کتابخانه دارهکتابخانه ی گوگل مپ رو دارم اما بازم ارور میده اگه نیاز به چیز دیگه ای داره لطفا راهنمایی بفرمایید. سلام کتابخانه myLocation خدمت شما: myLocation.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان کسی کتابخونه و یا سورسی در مورد چرخش صفحه نمایش داره ؟ لطفا اگر دارید بزارید. مثلا اگر صفحه در حالت عمودی بود اینطور طراحی بشه و اگر افقی ... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. کتابخونه contact picker رو میخواستم سلام کتابخانه ContactPicker خدمت شما: ContactPicker.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به کتابخونه های SlidingMenuWrapper و slidingmenu نیاز دارم لطفا کمک کنید سلام کتابخانه SlidingMenuWrapper & SlidingMenu خدمت شما: SlidingMenuWrapper & SlidingMenu.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه کتابخانه میخواستم برای ایجاد کردن یک hotspot. تقریبا همون تبدیل گوشی به مودم که یه شبکه ی وایرلس ایجاد میکنه توسط خود گوشی با رمز و نام دلخواه که زاپیا هم اینکارو میکنه. خیلی ممنون میشم اگه همچین کتابخانه ای دارید بزارید.. سلام کتابخانه Hotspotlib خدمت شما: Hotspotlib.rar 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ ICOSSeekBar.rar 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من دو کتابخانه ICOSSeekBar و desinscriptsb4a رو نیاز دارم لطفا کمک کید سلام کتابخانه ICOSSeekBar خدمت شما: desinscriptsb4a رو نداشتم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ، کتابخونه pinch zoom and move رو میخواستم. ممنون میشم اگه کسی بزاره... سلام کتابخانه PinchZoomAndMove خدمت شما: PinchZoomAndMove.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.