pedro 642 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ هر کی کتابخونه StdActionBar Helper ورژن 1.52 رو داره دریغ نکنه، خواهششششششششششششششششششن پیوست کنید اگه دارید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان کسی کلاس مالتی تایمر ( MultiTimer)رو داره ممنون میشم اگر کسی داره به اشتراک بزاره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان کسی کلاس مالتی تایمر ( MultiTimer)رو داره ممنون میشم اگر کسی داره به اشتراک بزاره درود این که چیزی نداره. خودش توضیح داده که به این صورت عمل کنید : Sub Process_Globals .... Private start As Long Private lst As List Private count As Int = 0 Private timer1 As Timer End Sub Sub AppStart ' or Activity_Create lst.Initialize lst.Add(1000) lst.Add(2000) lst.Add(5000) timer1.Initialize("timer1",1000) timer1.Enabled = True start = DateTime.Now end sub Sub timer1_Tick Dim hit As Int = (DateTime.Now - start)/DateTime.TicksPerSecond Log( hit) count = (count + 1) mod lst.size timer1.Interval = lst.Get(count) End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان این سورسارو ک حجمشم خیلی کمه ی بزرگمرد بزاره )) https://www.b4x.com/android/forum/threads/designsupport-additional-material-design-components.58893/#content سورس ها به همراه آموزش داخل فروشگاه هستند نمیتونم بزارم میتونید از فروشگاه خریداری کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان این سورسارو ک حجمشم خیلی کمه ی بزرگمرد بزاره )) https://www.b4x.com/android/forum/threads/designsupport-additional-material-design-components.58893/#content مثال ها پیوست شد Examples.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ هر کی کتابخونه StdActionBar Helper ورژن 1.52 رو داره دریغ نکنه، خواهششششششششششششششششششن پیوست کنید اگه دارید stdactionbar.zip اخرین نسخه داخل خود سایت بود چک نکردم نسخشو امیدوارم 1.52 باشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام.من هنگام کامپایل برنامه در b4a با این ارور مواجه شدم. B4A version: 5.50 Parsing code. Error Error parsing program. Error description: Unknown type: colorpickerdialog Are you missing a library reference? Occurred on line: 17 (Setting1) Dim color As ColorPickerDialog این کتابخانه که قرار دادین رو گرفتم و تو پوشه Libraries بردم.ولی بازم همین ارور.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ dialogs2.92.zip از این نسخه استفاده کنید بعد از اضافه کردن اگر برنامه بیسیک باز بود حتما روی لیست کتابخانه ها داخل برنامه ها کلیک راست کنید و ریفرس کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ من یه برنامه رو دانلود کردم حال میخوام تغییرالت بدم بعد ایجاد تغیرات با مشکلاتی روبرو میشم این کتاب خونه ها رو میخواد اگر دوستان دارند لطف کنند خود کتاب خونه ها رو بزارند سپاس فراروان zoom_exit DefaultWebViewClient SslErrorHandler SslError خودم سعی کردم ایجاد شون کنم ولی آخرش هم نتونستم بنظر این ssdlerror هار برای کتابخانه network باشه DefaultWebViewClient که مربوط به کتابخانه وب ویو هستش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ stdactionbar.zip اخرین نسخه داخل خود سایت بود چک نکردم نسخشو امیدوارم 1.52 باشه سپاس ولی من اصن StdActionBar رو نخواستم، ی بار دیگه ملاحظه بفرمایید! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سپاس ولی من اصن StdActionBar رو نخواستم، ی بار دیگه ملاحظه بفرمایید! stdactionbar helper اخرین نسخش از این لینک فقط 1.10 داره که خودم هم همین نسخه رو دارم اگر لینکی از نسخه 1.52 جایی دیدین بگین تا براتون بگیرم نسخه 1.52 برای stdaction bar هستش 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ stdactionbar helper اخرین نسخش از این لینک فقط 1.10 داره که خودم هم همین نسخه رو دارم اگر لینکی از نسخه 1.52 جایی دیدین بگین تا براتون بگیرم نسخه 1.52 برای stdaction bar هستش سپاس دوست عزیز خیلی گشتم فقد نسخه 1.1 اش هست، کلن کتابخونه خوبی واسه اکشن بار نیس اصلن جالب نیس برای استفاده ازش منصرف شدم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ درخواست کتابخانه 3.52 OSMDroid لطفا هرکی داره بزاره لطفا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ درخواست کتابخانه 3.52 OSMDroid لطفا هرکی داره بزاره لطفا آخرین نسخه خدمت شما نسخه 3.60 پیوست شد OSMDroid_3_0_8_v3.60(AnswerCenter.IR).zip 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir13 8 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بر کاربران و همانان و عضو مخفی ها و اساتید و دوستان و رفقا و .... یه کتابنه ای شنیدم هست با نام b4arootcmd کرشم چک کردن روت بودن گوشی و چنتا چیز دیگست کسی داره ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بر کاربران و همانان و عضو مخفی ها و اساتید و دوستان و رفقا و .... یه کتابنه ای شنیدم هست با نام b4arootcmd کرشم چک کردن روت بودن گوشی و چنتا چیز دیگست کسی داره ؟ درود srcdemo.zip نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kaka 0 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام و درود. کتابخونه Opencv رو برای basic4android میخواستم. پردازش تصاویر دیجیتال. مرسی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام و درود. کتابخونه Opencv رو برای basic4android میخواستم. پردازش تصاویر دیجیتال. مرسی این کتابخونه هنوز برای بیسیک wrap نشده فکر نکنم اماده بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
absolutezero 7 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید میخواستم بدونم کتابخونه ای سراغ دارید که بشه یه Progress bar با شکل زیر درست کرد. من از کتابخونه MaterialCircleProgress استفاده کردم ولی همچین چیزی رو ندیدم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید میخواستم بدونم کتابخونه ای سراغ دارید که بشه یه Progress bar با شکل زیر درست کرد. من از کتابخونه MaterialCircleProgress استفاده کردم ولی همچین چیزی رو ندیدم. پست شماره 443 رو ببینیداگه اون نبود بگید بفرستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
absolutezero 7 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ پست شماره 443 رو ببینید اگه اون نبود بگید بفرستم سلام ممنون برای پاسختون . کتابخانه ای که گفتید رو دانلود کردم ولی وقتی که اون رو add میکنم خطای زیر رو میده. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.