iraj_astara 97 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه ICOSImageView اگه موجود هست ، لطفا بزارید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام .لطفا اگه کسی دسترسی داره این چند تا کتابخانه رو که توی طراحی متریال استفاده میشن رو بذاره. http://www.b4x.com/android/forum/threads/ahswipetorefresh-wrapper-for-android-swipetorefresh-implementation.39355/#content http://www.b4x.com/android/forum/threads/msmaterialdialogs.52370/#content نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rahmanrezaei 5 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کتابخونه net ورژن 1.37 رو میخواستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من یک کتابخونه میخام واسه ارسال اس ام اس طولانی.لطفا درصورت امکان قرارش بدید ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من یک کتابخونه میخام واسه ارسال اس ام اس طولانی.لطفا درصورت امکان قرارش بدید ممنون میشم کتابخونه خاصی برای اینکار نیست ولی پست زیر حتما کمکت میکنه: http://answercenter.ir/topic/3702-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C/ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کتابخونه net ورژن 1.37 رو میخواستم پیوست شد net.zip نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من شدیدا دنبال کتابخانه CustomDialog هستم خواهش،میکنم یکی به من بده Dim CD as CustomDialog هست نمیدونم چی به چیه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ کسی کتابخونه ahviewpager رو داره ایا؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خدمت شما AHViewPager.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کتابخانهCustomMsgBox برای کاربا MsgBox لینک دانلود http://www.b4x.com/android/forum/attachments/custommsgbox_class_1-0-4-zip.15967/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
r.babazadeh 25 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ کتابخانهCustomMsgBox Requirements: - B4A 2.xx- RichString Lib- StringUtils Lib- Add the Class module "CustomMsgBox.bas" to your projectHow to use:Initialize the class like this for example: Code: Sub Globals Dim MyMsgBox As CustomMsgBoxEnd Sub Then, create your custom message box: Code: 'With IconmyMsgBox.Initialize(Activity, Me, "Default", "H", 1, 95%x, 200dip, LoadBitmap(File.DirAssets, "WarningIcon.png"))'Without IconmyMsgBox.Initialize(Activity, Me, "Default", "H", 1, 95%x, 200dip, Null)'Then add text to the Title and Body of the custom msgboxMyMsgBox.Title.Text = "Custom MsgBox v1.0"MyMsgBox.ShowMessage("Simple box with 1 button, horizontal")...'This routine will get the button tapped, in this case "Default" 'is the name of the message box, you can name yours with whatever name you likeSub Default_Click Msgbox(myMsgBox.ButtonSelected, "Button Pressed") End Sub CustomMsgBox_Class_1.0.4.zip 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام یه کتاب خونه برای Notification میخواستم ، هرچی شد فرقی نمیکنه نوتیفیکیشن خود بیسیک باگ داره بنظرم! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ کتابخانهCustomMsgBox Requirements: - B4A 2.xx - RichString Lib - StringUtils Lib - Add the Class module "CustomMsgBox.bas" to your project How to use: Initialize the class like this for example: Code: Sub Globals Dim MyMsgBox As CustomMsgBox End Sub Then, create your custom message box: Code: 'With Icon myMsgBox.Initialize(Activity, Me, "Default", "H", 1, 95%x, 200dip, LoadBitmap(File.DirAssets, "WarningIcon.png")) 'Without Icon myMsgBox.Initialize(Activity, Me, "Default", "H", 1, 95%x, 200dip, Null) 'Then add text to the Title and Body of the custom msgbox MyMsgBox.Title.Text = "Custom MsgBox v1.0" MyMsgBox.ShowMessage("Simple box with 1 button, horizontal") ... 'This routine will get the button tapped, in this case "Default" 'is the name of the message box, you can name yours with whatever name you like Sub Default_Click Msgbox(myMsgBox.ButtonSelected, "Button Pressed") End Sub سلام با اجزتون به کتابخانه کامپایل کردم : http://s3.picofile.com/file/8194298892/CostomMsgBox.rar.html نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان کسی کتابخونه های طراحی متریال رو نداره ؟؟؟ شدیدآ احساس نیاز میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی کتابخونه FontAwesome را داره ؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان با تشکر که این تایپک رو زدید من یه سورس باز میکنم این کتابخانه های زیر رو ازم میخا کی داره بهم بده ؟؟؟؟؟ http://upir.ir/khordad94/guest/Libraries-request.png هر داره لطف کنه بده. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان با تشکر که این تایپک رو زدید من یه سورس باز میکنم این کتابخانه های زیر رو ازم میخا کی داره بهم بده ؟؟؟؟؟ http://upir.ir/khordad94/guest/Libraries-request.png هر داره لطف کنه بده. سلام دوستان تونستم اون 5 کتابخانه اول رو پیدا کنم فقط کتابخانه آخر acc رو نتونستم پیدا کنم کسی میتونه لطف کنه و بده؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان تونستم اون 5 کتابخانه اول رو پیدا کنم فقط کتابخانه آخر acc رو نتونستم پیدا کنم کسی میتونه لطف کنه و بده؟؟؟؟ acc.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ یه مرد پیدا بشه این کتابخونه رو برام پیوست کنه درخواست کتابخانه UltimateListView 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
r.babazadeh 25 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ ادرس کتاب خونشو بده برات دان کنم تو اون فایل صفحه اول کتاب خونه نبود فقط یه فایل پی دی اف توش بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.