r.babazadeh 25 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام من شدیدا دنبال کتابخانه CustomDialog هستم خواهش،میکنم یکی به من بده Dim CD as CustomDialog هست نمیدونم چی به چیه توسایت اصلی سرچ کن لینک بده دان کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
r.babazadeh 25 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ دوستانی که دنبال کتابخونه میگردن به سایت اصلی مراجعه کنن و سرچ کنن لینک دان رو بدن من براشون دان کنم البته یکم دیر به دیر سر میزنم به سایت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ داداش اینو برای من دانلود کن چاکرتم تا مشکلم حل شه اینم لینکش http://www.b4x.com/android/forum/threads/lib-chargeable-ultimatelistview.22736/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
r.babazadeh 25 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ داداش این تو فایلش فقط یه پی دی افه Functions_Properties_TOC.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peyman1 10 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به کتابخانه HeightLabel نیاز دارم لطفا کمکم کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به کتابخانه HeightLabel نیاز دارم لطفا کمکم کنید خدمت شما 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه dialog رو میخواستم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه dialog رو میخواستم ممنون سلام. منظورتون Dialogs هست؟؟ بفرمایید - دانلود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه dialog رو میخواستم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ یه مرد پیدا بشه این کتابخونه رو برام پیوست کنه درخواست کتابخانه UltimateListView آقا یکی بگه ببینم چرا هیچ کس این کتابخونه رو نداره آیا این کتابخونه پولیه که هیچ کس برام پیوستش نمیکنه خوب اگه پولی خوب با پولش بفروشید در ضم از آقای مدیر عزیز خواهش میکنم یه بخش تو انجمن راه بندازه که هر کتابخونه ای که خواستیم توش پیدا شه حالا پولی هم شد مشکلی نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به کتابخونه های SlidingMenuWrapper و slidingmenu نیاز دارم لطفا کمک کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
d3ad 10 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام من یه کتابخانه میخواستم برای ایجاد کردن یک hotspot. تقریبا همون تبدیل گوشی به مودم که یه شبکه ی وایرلس ایجاد میکنه توسط خود گوشی با رمز و نام دلخواه که زاپیا هم اینکارو میکنه. خیلی ممنون میشم اگه همچین کتابخانه ای دارید بزارید.. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به کتابخونه های SlidingMenuWrapper و slidingmenu نیاز دارم لطفا کمک کنید بفرما http://s6.picofile.com/file/8195880218/New_folder_6_.rar.html نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ ممنون ولی کتا بخونه slidingmenu نا قصه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من دو کتابخانه ICOSSeekBar و desinscriptsb4a رو نیاز دارم لطفا کمک کید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
d3ad 10 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ کتابخانه ی RsVideoRecorder رو میخواستم ولی ورژن 1 نباشه چون ورژن بالاترشو لازم دارم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinsolgi 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام. کتابخونه ColorPickerDialog رو میخام. دوستان هرکسی داره برام اینجا آپ کنه.ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام. کتابخونه ColorPickerDialog رو میخام. دوستان هرکسی داره برام اینجا آپ کنه.ممنون درود ColorPickerDialog یک متغیر از کتابخانه Dialogs هست کتابخانه Dialogs پیوست شد موفق باشید Dialogs(basic4android.org).zip 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی این کتابخونه رو داره؟ colorpickerdialog دوست عزیز آقای ایزدی تو پست قبلی جواب دادن چرا توجه نمیکنید؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirHo3ein47 24 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه ی دوستان ببخشید کتابخونه ی rackroid3dmax رو می خواستم که مدل های سه بعدی رو لود می کنه ممنون میشم اگه یکی از دوستان قرار بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.