حاج حسین 2,098 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به کتاب خونه متریال ایکون نیاز دارم ممنون میشم یکم زود این کتابخونرو بزارید پروژم رو هواست نمیتونم تک تک ایکون دانلود کنم و بسازم http://www.b4x.com/android/forum/threads/1000-materialicons-in-the-color-you-need.56612/ کتابخونه رو تو این تاپیک گذاشتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliBzh 17 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به کتابخانه content chooser نیاز دارم کاربردشم انتخاب عکس از گالری و ایناست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به کتابخانه content chooser نیاز دارم کاربردشم انتخاب عکس از گالری و ایناست کانتکت چوزر کتابخانه نیست زیر مجموعه ی کتابخانه Phone هست برادر Phone رو تیک بزن 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام این کتابخونه رو + کد php مورد نیازش بدید، کاربردش آپلود فایل با php هست UploadFilePhp نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
prespolis 12 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من اینو میخوام material color اینم لینکش http://www.b4x.com/android/forum/attachments/materialcolors-zip.34054/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ خواهشا این مثال که برای کتابخانه ی stdActionbar هست رو بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
flash1 12 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی این کتابخونه رو داره با سورسش ؟ http://www.b4x.com/android/forum/threads/customkeyboard-library.48953/#content نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mansour-ghanaei 24 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من کتابخانه text setting رو می خوام. با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vnm 0 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من کلاس ID3 رو لازم دارم، کسی هست که داشته باشه یا بتونه دانلود کنه برام از سایت اصلی. ممنون http://www.b4x.com/android/forum/threads/class-id3-reads-tags-and-images-from-mp3-files.21237 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stnima 11 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من اومدم کتاب خونه ها رو دانلود کنم خیلی زیاد هست کسی داره همه رو با هم تو یک فایل به من بده ممنون ازتون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ درود و سلام.لطفا کتابخونه AndroidResources رو قرار بدین لطفا.ممنون از پشتیبانیتون یافتم....... AndroidResources.zip نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سلام کسی این کتابخانه که مربوط به star rate هست را می تونه قرار بده http://www.b4x.com/android/forum/attachments/fusseldiebsratingbarv6-zip.28824/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan248 0 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام من به کتابخونه تبدیل هجری قمری به میلادی و بالعکس نیاز دارم اسم کتابخانه hijri converter این هم لینک هاش لینک 1 لینک دیگر با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام لطفا کتابخانه ی OSLibrary رو قرار بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام لطفا کتابخانه ی OSLibrary رو قرار بدید سلام بفرمایید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه RSImageprocessing رو میخام نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه RSImageprocessing رو میخام سلام بفرمایید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ واقعا ممنون اگه میشه کتابخانه ی scrollviewd2d رو بزارید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ واقعا ممنون اگه میشه کتابخانه ی scrollviewd2d رو بزارید سلام بفرمایید خواهش میکنم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوتا کتابخونه ی زیر رو هم لطفا بدین admob googleadmobadssdk نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.